SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha da Güzel Bir Şehir İçin Birlikte Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2017-07-12 04:15:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Vali Ali Kaban’ın Malatya'da göreve başlaması münasebetiyle makamında hoş geldin ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür eden Vali Kaban, “Tüm kamu kurumlarımız, yerel yönetimlerimiz ile işbirliği içinde ilimizi tüm dinamikleriyle Büyükşehir’e yakışır daha da güzel bir şehir haline getirmek için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Çakır’da bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Malatyalılara hep birlikte, en iyi şekilde, birlik ve koordinasyon içerisinde hizmet sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Sayın valim burası Malatya. Hasutlukle ünlüyüz. Vekillerimizin kurbanı olmayasın ve çok güvenmeyesin. Her gulene dostum demeyesin. Bak eski valim seviliyordu ama ne oldu harcadılar. Aman ha aman kendine rikkat edesin Burası Malatya yüzüne gülen çok, arkadan iş cevireni çok memleket. Bir Malatyalı olarak inş hayırlı hizmetleriniz olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Belge (6 yıl önce)
    Sayın Valim öncelikle hoşgeldiniz. Sizden bir Malatyalı olarak istirhamımız olacak. karakavaktaki arsalarımızı tarım alanı vasfına çeviren eski tarım il müdürünün sebep olduğu mağduriyetimizi Allah Rızası için giderin. Şehrin göbeğinde merkeze 3 km mesafedeki arsalarımızın 2005 teki imarını lütfen geri veri verin. Mağduruz ve kimseye sesimizi duyuramıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • çevreci çöşnüklü (6 yıl önce)Ahmet Belge isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın valim lütfen karavak yeşil kalsın. KARAVAKTA RANTA VE BETONA HAYIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın cevreci Cöşnüklü keşke aynı duyarlılığı Tecdedeki bahçelerde meyve ağaçları kesilip imara acılırkende verseydiniz. Karakavakta oyunu ve planları herkes biliyor. Ne o yoksa karakavaktaki tarım alanı kumpası sizindemi planınıza uyuyor??? 12 yıldır 600 metrekare arsamda ne tarım yapabiliyorum nede insiyatif kullanabiliyorum. İnşaallah yaşadığımız bu sıkıntı sizinde başınıza gelir ve sizinde arsanızda gelir mangal yapıp yeşil alanın keyfini birazda biz süreriz . Hem bu sayede sizde insanların mağdur olması ne demek anlamış olursunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın valim çöşnükte yeşil kalsın... ama malatya şahinsiz doğansız kalmazsa sevinirim... pompalı tüfek, vukaat, hap, uyuşturucu vb.. haberleri duymak istemiyoruz artık.
    0
    0
    Yanıtla