SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Danijel Aleksic'in İsteyeni Var"

0
Güncellendi - 2019-07-09 00:33:01
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sırp on numarası Danijel Aleksic'in takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı. Takımla birlikte kamp çalışmalarını sürdüren Aleksic ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Geride kalan sezon ortaya koyduğu performansla Evkur Yeni Malatyaspor’un beşinci sırada yer alıp, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmasında büyük bir rol oynayan Aleksic’in geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü basın sözcüsü Hakkı Çelikel, Danijel Aleksic'in durumuna ilişkin, "Aleksic geçen sezon bize ciddi anlamda katkı yapan, Malatya'mıza destek olan ve önde gelen futbolcularımızdan bir tanesi. Aleksic'in bu bağlamda isteyeni de var. Aleksic ile alakalı yönetim kurulu olarak hala görüşüyoruz. Şunu iyi bilelim, kulübümüzün menfaatleri de çok önemli. Anadolu kulübü olarak eğer biz futbolcu satmazsak, ayakta duramayız. Bugün bu seviyede olmamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi doğru hamlelerle doğru sporcuları satmak. Biz bunu yapmak zorundayız. Aleksic içinde bu süreç var" değerlendirmesinde bulundu.

Çelikel, tecrübeli futbolcunun durumunu görüştüklerini kaydederek, "Bu süreci Aleksic'te dahil yönetim kurulu olarak değerlendiriyoruz. Biz bu futbolcuyu versek bile hem Malatyaspor'umuz için hem de Aleksic için en doğru kararı alarak vereceğiz. Gidebilir de, takımda durabilir de. Ama giderse bilin ki kulübümüzün menfaatlerini ön plana çıkarttığımız için göndermişizdir" ifadelerini kullandı.

İsviçre Süper Lig takımlarından St. Gallen’den sezon başında transfer edilen Sırp on numara, bu sezon sarı kırmızılı takımın Süper Lig’de kaydettiği 47 golün 10’una imza attı.

Başarılı bir sezonu geride bırakan Aleksic için birçok kulüp devreye girerken, son olarak Sırp on numaranın Fenerbahçe’nin de radarında olduğu iddia edildi. Aleksic’in Evkur Yeni Malatyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un en istikrarlı ve en golcü ismi olan Danijel Aleksic, bu sezon Süper Lig’de 32 karşılaşmada 2 bin 482 dakika süre alırken, 10 gol kaydedip, 7’de asist yaptı. Aleksic, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 6 karşılaşmada 508 dakika sahada kalırken, 4 gol attı, 1’de asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla bir sezonda forma giydiği 38 karşılaşmada 14 gol atıp, 8’de asist yapan Aleksic’in güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin Euro.

Daha önce Genoa, Saint-Étienne, Greuther Fürth, FC St. Gallen 1879 takımlarının formalarını giyen Danijel Aleksic, Malatya'daki ön hazırlık kamp çalışmalarına katılmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • hasan (4 yıl önce)
    Tamam fiyatını bulan futbolcu satılır, kimsenin buna itirazı olamaz, ama hep sat sat nereye kadar, alternatif oyuncu bulmadan futbolcu satan yönetim kulüp falan yönetmesin, ya istanbuldaki şirketleriyle ilgilensin ya da gelsin şire pazarında kayısı satsın... yeter ya!
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Aleksic 130 bin euro binservis ile alındı . Satış fiyatı 4 milyon Euro'ya yakın iş bilmek budur . Bir çok oyuncu fazla paraya anlaşmak için bonservislerini kendi eline almaya talip varsa klüpleri ile sözleşme uzatmamaya çalışıyor . Seneye aleksic boşa cikacakti . Bir kaç güne bu para ile yeni transferleri açıklar .
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    sizin yerine sokaktam birini seçseler daha iyi yönetirdi dia ya 1 milyon euro ver beklet takımı taşıyan aleksici sat ki takımı taşıyan cilerme aleksiç gibi oyuncuları erol bulut buldu minuraları doriaları siz buldunuz diada sizin kazzığınız takıma sergen bu takımdan 2 ay içinde kaçar bizde küme düşeriz belediyenin parası ve hocalarla size rağmen başarı geldi ama son senemiz küme düşüreceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Göztepe (4 yıl önce)
    Aleksiç kamptan ayrılmış.Arabistanda bir takımla anlaşmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Sergen hoca kesinlikle karşı transferde her seferinde olduğu gibi sınıfta kalan yönetim bu resmen rezalett
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmikti yi seven (4 yıl önce)
    5 milyon euro ya satın. Anlarim.2 milyon a. Satipta takım menfati ayağına taraftarı uyut mayın. Umarim kendinizi kandir masiniz. Sergen hoca hatır matir demez. Bunuda bilin. Kariyeri için. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Aleksice 3.8 milyon euro para veren var.Klüp 5 milyon euro istiyor.Aleksiç çok iyi futbolcu,bu futbolcunun piyasa değeri 2 milyon 250 bin euro.Yani takımımız şuan da 4 e bile verirse çok iyi bir iş yapar.Mualesef bizim gibi Anadolu klüpleri için 30-35 Trilyon az para değil.2020 de bedavaya gitmesimi iyi 4 yada 5 milyon euro ya satılmasını iyi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (4 yıl önce)
    Her konuda olduğu gibi ne çok bilenimiz var, bu takımdan ve başkandan bir şey olmaz dediniz takım sizin gibilere inat şampiyon ola ola süper lige çıktı, olmadı Avrupa kupasına katılıyoruz. Kendini bi halt zannedenler de hala abuk subuk yorum yapmaya devam ediyorlar. Sizler futbolun F'sinden anlamayan seyircilersiniz, taraftar olamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Felaket derece eksik varken Uefa maçına bu kadar kısa süre varken yazık çok yazık UEFA DA tür beklemeyin araplara satıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Bu yönetim transfer konusunda taraftarı çıldırtmak adına kablumbaga hızında ilerliyor.Son dk bedavaya transfer yapmanın peşinde millet essek mı son dk biraka çer çaput ile kulübü doldurmanın peşinde Kamarayi alamadı Gilerme alamadı 10 gün sonra maç var bizim için çok önemli bir maç yönetimin seyinde değil galiba.Malatyaspordan soğudum sizin yüzünüzden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğduspor (4 yıl önce)
    Forvet nerede Sağlam Forvet istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    yarı dönemde 2 topçu sattınız 2.yarı halimiz ortada idi..gulerme ve alexiç gitsin küme düşmezsek bende bişey bilmiyorum..senin gönderdiğin topçuyu gs alıyor bu kadra futbol bilginiz var işte.birşey bilmiyorsunuz sadece şansınız iyi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı (4 yıl önce)
    Eğer bu oyuncuyu satarsanız kimsenin maça gelmesini beklemeyin. Yazıklar olsun Yönetime
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Arkadaşlar peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe olan vev yurt dışından da teklif gelen en gündemdeki Vedat muric 3,5 milyon Euro'ya transfer oldu . Bu fiyatlar aleksice verilse niye satilmasin 20-30 trilyon az paramı Malatya için . Çok çok yıldız bir oyuncu satıp yeri dolmayacak biri mi aleksic. Bizim takım için önemli ama 3-4 milyon Euro'ya Malatya'da her oyuncuyu gözü kapalı satarsin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardaş bizim başkan satıyı ama almıyı, bizim başgana milyon deyince adam fenalaşıyı, 300e 500 e ne varsa topluyu. Tamam borcumuz harcımız yoh, tesislerimiz çoğu rakipten eyi, altyapıya verilen önem yerinde amma bu tahım süper ligden düşerse sahipsiz galır. Altınordu değilih biz, malatyasporuh. Bu nedenle tahımı biraz dik tumahta fayda var. Aleksic bu tahımın bel kemigi, tahım içinde ne yaptığını bilen tek adam bu. Bu adamı sattın mı guilhermeden de vazgeçmiş oluysun. Guilhermeden anlayan bir tek bu oğlan, diğerleri ne yaptığını bilmiyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Aleksic i vereceksiniz 2 milyona onun kalitesinde bir futbolcunun değeri en az 10 milyon. Adam takımı sırtlıyor sakın satmak gibi bir hata yapmayın zaten sattıklarımızın yerini dolduramıyoruz hele aleksic giderse yeri hiç dolmaz. Hele birde Sergen hoca gibi hücum futbolu oynatan bir hoca gelmişken ademi, kamarayı , gulermiyi , aleksici göndermek akıl işi degil. Artık hücumu minayla yapacağız herhalde! Biz her gün takıma kimi aldık diye internete bakarken her gün bir oyuncu gidiyor diye haber okuyoruz Avrupa biz mi oynayacağız başka takım mı anlamadık. Sayın yönetim iki hafta sonra ciddi bir maç var olayın ciddiyetini anlamadıysanız hatırlatayım dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    5 Mac sonra hocada gider Bu takimda düser.forvet yok, defans yok, orta sahada 2 Adam vardi Alex ve Guilherme onlarda yok düsmezsek büyük basari birakin avrupayi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Seyın Malatyaspor yöneticileri; Şunu açıkca ifade edin artık! Biz Aleksic satıyoruz desenize! Böyle bir yönetim olur mu? Siz sattıklarınızın yerini dolduramadınız ki! Aleksicin yerini nasıl dolduracaksınız! Birde çıkmış üç kulvarda mücadele edeceğiz diyorsunuz! Bu kafaylamı acaba? Yapmayın artık Aleksic ve Gilherme gitmesin onlara çok ihtiyacımız olacak! Lütfen bırakın para peşinde koşmayı! Bu kafa ile giderseniz takım kesin küme düşer! O kadar!
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    İyi hoşta gidenin yeri dolmadığı bir yerdeyiz maalesef geçen sezon, Örnek sadık gitti yeri tam dolmadı defans dağıldı ikinci yarı düşüş ortadaydı,Örnek boutaip gitti yeri dolmadı aleksiç'de giderse yeri dolmayacaktır en azından anlayış bunu gösteriyor ! Allah sergen hoca'nın yardımcısı olsun işi ciddi şekilde zor.
    0
    0
    Yanıtla