SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Talihli 40 Genç Kurayla Belirlendi

0
Güncellendi - 2019-03-25 01:47:00
Talihli 40 Genç Kurayla Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacıyla Malatya'nın Darende ilçesine gönderilen 40 bisiklet, çekilişle gençlere dağıtıldı.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonunda gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Darende Kaymakamı Enver Zengince, Belediye Başkanı Süleyman Eser'in gayretleriyle alınan 40 bisikletin gençlere hayırlı olmasını diledi.

Sağlık Bakanlığının çok güzel bir projeye imza attığını belirten Zengince, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz enerji dolu. Hareket olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Hareketsiz halden hareketli hale geçmeniz lazım. Bunun bir vesilesi de bisikletle çocuklarımızı, gençlerimizi harekete teşvik etmek. Bu konuda Sağlık Bakanlığımızdan temin edilen bisikletlerin çekilişle dağıtımını yapıyoruz. Bu bisikletleri kullanacak gençlere bir tavsiyem var. Maalesef zaman zaman, olmasını istemediğimiz kazalar meydana geliyor. O sebeple gençlerimiz mutlaka önlem alsın. Mutlaka ve mutlaka kask takın, bisiklet yolunu kullanın, normal trafiğe çok girmeyin. Biz hiçbir gencimizi trafik terörüne kurban vermek istemiyoruz."

Belediye Başkanı Süleyman Eser de geldikleri günden beri gençlere yönelik birçok proje ve etkinlik hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Dağıtacakları bisikletlerle birlikte halkın ve gençlerin bisiklete olan ilgisine katkıda bulunduklarına değinen Eser, uygulamayla vatandaşlara bisiklet kullanma alışkanlığı da kazandırmak istediklerini belirtti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EMRAH GÜL (5 yıl önce)
    o kadar çocuk çağırdınız 40 taneyemi verdiniz ya kalanlar...! yapacağınız iş zaten size fazla olmuş
    0
    0
    Yanıtla