SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Doğal Gaz Çalışması

0
Güncellendi - 2018-08-12 17:26:58
Darende'de Doğal Gaz Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde devam eden doğal gaz çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı.

Yüklenici firma yetkilisi Sinan Mansur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehir içi ana hat döşeme çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladıklarını belirterek, yılın son ayında doğalgazın vatandaşların kullanımına verilmesinin planlandığını kaydetti.

Planlanandan çok daha hızlı çalıştıklarını ifade eden Mansur, şunları kaydetti:

"Darende'de başladığımız kazı ve çelik boru döşeme çalışmalarına, 50 kişiden oluşan 3 ekip ve 30 iş makinası ile yürütüyoruz. Zeminin kayalık ve sert olmasından dolayı biraz zorlanıyoruz. Lakin istediğimiz hatta takvimimizin biraz daha önünde gidiyoruz. İlçe merkezindeki çalışmalarımızın yüzde 60'ını tamamladık. İzin gerektiren sit alanları ve karayolu sınırındaki kalan bölgeler var, onlar içinde gerekli izin başvuruları yapıldı kısa zamanda oralara da girerek merkezi tamamlayacağız. Bozulan yollarla ilgili geçici olarak yamalar yapılıyor, sanırım 2019 ilkbaharında tamamen yeniden sıcak asfalt ile kaplanacak. Bu konuda vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olmasını bekliyoruz."

Mansur, son olarak, abonelik almak için belirli bir ücret yatırılmasının da gerekeceğinin altını çizerek, önümüzdeki günlerde AKSA Enerji’nin vatandaşları bilgilendirici tanıtımlara başlayacağını aktardı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız