SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Muhtarlarla Toplantı

0
Güncellendi - 2019-10-21 03:56:32
Darende'de Muhtarlarla Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Eski belediye binasında yapılan toplantıda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri ve yapılacak projeler ele alındı.

Özkan, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştığını belirtti.

Belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Özkan, şöyle devam etti:

"Şu ana kadar 70 bin metrekare parke döşedik. Yaklaşık 7 bin tonun üzerinde de asfalt yaması yaptık. Çarşı Camisinin eski müştemilatının yerine cami cemaati için tesis yapıyoruz. Biz, Darende’de küçük sanayi ile turizme yöneleceğiz. Darende’de göçü önleyebilmek için iki şeyin önem arz ettiğini görüyoruz. Birincisi şehirde turizm var, esnaf bundan yeterince yararlanamıyor. İkincisi tekstil. Kadınların ve erkeklerin istihdam edildiği bir sektör olduğu için önemli görüyoruz. Birkaç  tekstil firmasıyla görüşüyoruz en azından bunlardan bir kaçını buraya getirebilirsek, bin iki bin kişiye iş verebilirsek birçok sorunu da çözmüş olacağız."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız