SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor'a Genç Oyuncularla Takviye

0
Güncellendi - 2021-03-23 07:31:32
Darendespor'a Genç Oyuncularla Takviye
A- A+ PAYLAŞ

2020-2021 sezonunda Malatya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan Darendespor, transfer çalışmaları kapsamında genç oyuncuları kadrosuna katıyor. Yeşil beyazlılar, Malatya’daki genç oyuncuları kadrosuna katarak dinamik ve mücadeleci bir takım oluşturmayı hedefliyor.

BAL’da Malatya’yı temsil edecek dört takımdan biri olan Darendespor’da transfer çalışmaları sürüyor. Darende ekibi, transfer çalışmaları kapsamında Yeni Malatyaspor’dan Serhat Acar, Arapgirspor’dan Kürşat Akçadağ ve Serkan Taner, Kale Gençlerbirliği’nden Rıdvan Elpeze, Şirin Er, Mert Karlık ve Ahmet Turan Babacan’ı kadrosuna kattı.

Yeşil beyazlılarda takımın altyapısında yetişen Kamil Eke, Okan Kaplan ve Bilal Atılgan’da A takıma dahil oldu.

Darendespor Kulübü’nden yeni sezonla yapılan açıklamada, “Kadromuza genç ve yetenekli oyuncuları katmaya devam ediyoruz” denildi.

Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe, öncelikle Malatya'nın futbol emekçisi hocası Ali Kayaduman ve ekibiyle anlaşarak yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Kumtepe, “Kadromuza takviye amacıyla Darende ve Malatya’daki genç oyuncuları kadromuza katarak dinamik bir savaşçı bir ekip oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Takımımıza yeni katılan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Hocalarımıza ve takımımıza güveniyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız