SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu, 'Başkan'ı Görevden Aldı

0
Güncellendi - 2021-08-05 23:57:41
Davutoğlu, 'Başkan'ı Görevden Aldı
A- A+ PAYLAŞ

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA YENİ ATAMA.. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi (GP), Malatya il Başkanını değiştirdi. “Nitelikli Dolandırıcılık” iddia ve suçlamasıyla operasyon yapılarak tutuklanan kardeşlerine ait Alaca İnşaatın bir süre eski resmi ortağı olan ve Alaca soyadını bir hafta önce “Başkan” olarak değiştiren Av. Raşit Başkan (üstteki fotoğrafta)  il başkanlığı görevinden alındı, yerine atama yapıldı.

Gelecek Partisi Malatya’da il başkanını değiştirdi.  Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığını 6 Nisan 2021 tarihinden beri sürdüren Av. Raşit Başkan (Alaca) görevden alınarak yerine aynı partide il koordinatörü olarak görev yapan İş insanı Ahmet Ercan Uçkan atandı. 

Davutoğlu, yeni başkan Uçkan'a parti genel merkezinde düzenlenen törenle 'yetki belgesi'ni verdi. Törene, görevden alınan Avukat Raşit Başkan ile ondan önceki il başkanı Mehmet Koç da katıldılar.

-Soyadını değiştirmişti 

Adı bir süre önce, iki kardeşi  ‘Nitelikli Dolandırıcılık'tan tutuklanan aile şirketinin ortağı olarak anılan Avukat Raşit Alaca,  geçtiğimiz günlerde Malatya 4. Asliye Hukuk Mahkemesine açtığı davayla soyadını “Başkan” olarak değiştirmişti.

malatyahaber.com

FOTO: İl Başkanlığına atanan Uçkan'a genel merkezde yetki belgesinin verilmesi töreninden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Qariban (2 yıl önce)
    Yeni başkanı kırım dan getirseydiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TORAMANONĞLU (2 yıl önce)
    Davutoğlu zahmet etmiş lütfetmiş. Yahu bu kadar esnaf dernekleri, sivil toplum örgütleri, hatta müteahit dernekleri ne oldu size? BİNLERCE İNSAN mağdur! lafa gelince temiz toplum. Çıkında bir basın demeci verin bir ses verin neden bu kadar duyarsızsınız? memlekette söz sahipleri. Sonuç ortada Ha kel hasan, ha hasan kel.... Nasıl bir özgüvenki birde isim değişikliği ile yola devam ediliyor. bu vb haberlerden ötürü malatyahaberi tebrik ederim. AK parti teşkilatıda örnek alır umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Dr. (2 yıl önce)
    Malatya’lının dibine kıran girdi arkadaş nedir bu . Bu memleketin hiç mi yetilmiş öz evladı yok… Bürokratik kademeler, yerel yönetimler, aklınıza gelecek her kritik görev Baskil’li, Adıyaman’lı… söyleyin açık açık bizde ceketimizi alıp gidelim bu memleketten…?
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET DEMİR (2 yıl önce)Malatyalı Dr. isimli kullanıcı yorumuna
    partiye sizleri davet ettiğimiz zaman yok baskı var yok işimiz zora girer yok ticaretimiz engellenip gelmiyorsunuz birisi çıkınca da niye bu deyin ne güzel memleket ya tam Aksüt şehir haline geldik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Halbuki soyadını bile değiştirmişti. Ne istediniz adamdan. kardeşleride bizi kandırdı. Ama biz ahireti bekliyoruz. Ey alacalar benim çocuklarımın rızkını çaldınız. Allah yedirmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Yine Davutoğlu görevden almış Akp olsaydı görevden falan almazdı birde zeytinyağı gibi üste çıkardı
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (2 yıl önce)
    raşit alaca: kardeşim görevden alacaktınız neden soyadı değiştirdim.:):):):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral (2 yıl önce)
    Madem Raşit Beyi görevden aldınız bari yerine aradığınız kişi yakışacak biri olaydı. Malatya da Başkan bitmiş gibi Baskil den ital Başkan getirmişsiniz ? yok size oy moy
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahsen ben Baskilli değilim ama ne alaka onu anlayamadım. Bir ilin en yakınında olan ilçe ve iller ile kaynaşması gayet doğal. Şimdi ben desem ki Malatya da Cumhurbaşkanımı bitti Rizeli olanı Cumhurbaşkanı yaptık. Karadeniz den coğrafyası haricinde bürokrat mı bitti de Vali ve emniyet müdürlerinin %65 i Karadeniz li.. Sen Baskil cumhuriyetine git seni orada kral yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş sende Laz lık mı var anlamadım Cumhurbaşkanı ülkeyi yönetir yerel siyasette kişi o ili bilmem anlatabiliyor muyum Hadi sizi görelim baskilli kıral mı yapar madara mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    siyasette görmek istediğimiz tablo bu. oy vermeyeceğim bu partiye ama bir siyaside soru işareti kalıyorsa kamuoyunu rahatlatacaksın. yedürtmezük deyip, kol kırılır yen içinde kalır deyip oy kaybetme kaygısıyla tartışmalı kişilerde yıllarca ısrar etmemeliyiz. İspat edilememiş olması falan konunun adli yönüdür, toplumu siyasi yönden rahatlatacaksın. Toplum da, “Gördün mü şu partide ne kadar sorunlu adam varmış artık buna oy vermeyelim” demek yerine “gördün mü şu parti ne kadar arandırıyor kendini” demeyi öğrenmelidir ki siyasi parti liderleri oy kaygısıyla hiç bir problem yokmuş gibi tartışılan adamlarla yola devam etmekte ısrar etmesin. zaten bu gerçekleşecek olsa istifa kültürü daha çok yerleşik hale gelir kimse soyismini değiştirip saklanmaya çalışmaz. Bunları başaramazsak ileri demokrasi toplumu olamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Pembelimi Raşid yakisnis pembe
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Falan filan İntermilan... BAŞKAAANNN....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bombaci mulayim (2 yıl önce)
    Soyadini degistirdi ama yine kurtulamadi azledilmekten
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Başkan BAŞKAN'a bu yapılırmı ya :))))))
    0
    0
    Yanıtla