SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dede, Oğul ve Torun Aynı Gün Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2020-02-29 18:04:28
Dede, Oğul ve Torun Aynı Gün Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Vefat eden Malatya eski İmar İskan Müdürü ile onun cenazesi için gelirken Kayseri'de geçirdikleri trafik kazası sonucu ölen oğlu ve torununun cenazeleri Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DEDE ESKİ İMAR İSKAN MÜDÜRÜ, OĞLU İZMİR'DE GÖREVLİ MEMURDU

Yeşilyurt'un eski belediye başkanlarından 'Ağa Dayı' lakaplı merhum Hasan Hulki Günay'ın kardeşi olan, Malatya eski İmar İskan Müdürü 84 yaşındaki Aydın Günay, Çırmıhtı- Mollakasım Mahallesi'ndeki evlerinde rahatsızlığı sonucu önceki gün vefat etti. Cenaze il dışındaki yakınlarının gelebilmesi için bekletildi.

Babasının vefat haberi üzerine İzmir Menemen'de Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görev yapan oğlu 51 yaşındaki Memet Günay ile onun eşi ve 2 oğlu, Malatya'ya gelmek üzere 44 PT 241 plakalı araçlarıyla yola çıktılar. Memet Günay yönetimindeki araç, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi Aşağı Kızıl Çevlik mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada Memet Günay ile 25 yaşındaki oğlu Okan yaşamlarını yitirirken, eşi Yasemin Günay ile küçük oğlu Efe Günay da yaralandılar. Yaralılar Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Trafik kazasında ölen baba-oğulun cenazesi Malatya'ya getirildi

DEDE, OĞUL VE TORUN TOPRAĞA VERİLDİ..

Dede 84 yaşındaki Aydın Günay ile oğlu 51 yaşındaki Memet Günay ve torunu 25 yaşındaki Okan Günay'ın cenazeleri, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiler.

Cenaze törenine; merhumların aile ve yakınları, akrabaları, dostları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Bu arada, Memet Günay'ın İzmir'de oturan kızının da, dedesinin cenazesi için uçakla Malatya'ya gelmesi nedeniyle, otomobilde olmadığı öğrenildi.

TAZİYE YERİ: Çırmıhtı- Mollakasım Mahallesi Kilayik Caddesi- Yeşilyurt/MALATYA

malatyahaber.com- iha

FOTOĞRAF: Aydın Günay ve oğlu Memet Günay 

FOTO: Memet Günay, büyük oğlu Okan Günay, kızı Ece, eşi Yasemin ve küçük oğlu Efe Günay

FOTO: Memet Günay ve oğlu Okan Günay'ın can verdikleri kaza.. (Kayseri, iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Abuzer (4 yıl önce)
    Temiz aile vefat edenler e rabbim rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Rabbim böyle acıları , Kimselere yaşatmasın,Ölenlere rahmet diliyorum,Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.Mekanları cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    rabbim kimseyi böyle bir imtihandan geçirmesin.inne lillahi ve inne ileyhi raciun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın Allah yakınlarına sabır versin mekânları cennet olsun diyecek bir şey yok sözün bittiği yerdeyiz üzüntülüyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Aydın abim melek gibi bir insandı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yakınarına sabırlar versin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Buyuk bir acı Allah rahmet eylesin yakinlarina da buyuk sabirlar dilerim
    0
    0
    Yanıtla