SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deliler- Fatih'in Fermanı

0
Güncellendi - 2018-11-23 01:28:19
Deliler- Fatih'in Fermanı
A- A+ PAYLAŞ

Fatih Sultan Mehmet’in gönderdiği Osmanlı elçisi, Romanya Prensi Vlad tarafından infaz edilmiştir. Yaşanan olay karşısında Fatih Sultan Mehmet, Vlad’ı öldürmesi için Baba Sultan’a ferman verir. Baba Sultan görev için Gökkurt, Çebi, Suskun, Adsız, Mübariz, Kongar ve Aşgar’dan oluşan Deliler Birliği’ni Kuman’la birlikte Edirne’den Targoviçte’ye gönderir. Deliler, Alaca köyü yakınlarından geçerken Vlad’ın çetesinin köye saldırdığını öğrenir. Deliler’in amacı önce köyü kurtarıp ardından Vlad’ı infaz etmektir.

Fatih Sultan Mehmet döneminde Osmanlı Ordusu'nda görevli olan Deliler'i konu edinen tarihi dönem filminin yönetmeni Osman Kaya. Senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan'ın üstlendiği filmin başrollerinde Cem Uçan, Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Yetkin Dikinciler ve Gülşah Şahin yer alıyor.

Yönetmen: Osman Kaya

Oyuncular: Cem Uçan, Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Yetkin Dikinciler, Gülşah Şahin

Tür: Tarih

Yapım Yılı: 2018 (120 dk)

Vizyon Tarihi: 23 Kasım 2018 Cuma

Senaryo: Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan

Yapımcı Firma: Angel Film

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız