SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demek ki Faydalı Bir Toplantı Olmuş"

0
Güncellendi - 2019-10-06 13:06:35
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'da, ligin yedinci haftasında Yukatel Denizlispor karşısında alınan farklı galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Lige Medipol Baaşkşehir galibiyetiyle başlayan sarı kırmızılılar, geride kalan 6 haftalık bölümde istikrarsız bir görüntü ortaya koymuştu. Özellikle ofansif hattındaki futbolcuların yanı sıra defansif hattaki oyuncuların üst üste sakatlığı teknik heyetin hamle şansını düşürürken, 7 haftada toplanan 10 puan ise yüzleri güldürdü.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da futbolcuların üst üste sakatlanmaları moralleri bozmuştu. Ligde geride kalan 7 haftada üst üste sakatlıklar nedeniyle ofansif hatta sıkıntı yaşayan, son Yukatel Denizlispor karşılaşmasında ise savunmada bir oyuncusunun kart cezalısı, bir oyuncusunun ise sakat olması nedeniyle yedeksiz çıkan sarı kırmızılılar, bu süreci en az kayıpla atlattı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet ile 10 puan toplayarak, milli araya moralli girdi.

Lige verilen milli ara nedeniyle teknik heyet ve futbolcular 3 günlük izne ayrıldı. İznin sona ermesinin ardından Malatya'da toplanacak olan sarı kırmızılılar, ligin sekizinci haftasında 21 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, ligin 6.haftasında deplasmanda 3-0 kaybettikleri Antalyaspor karşılaşması sonrası takım olarak bir toplantı yaptıklarını ifade etti.

Bazen bu tür toplantıların olması gerektiğine dikkat çeken Yalçın, "Oyuncularımıza bireysel olarak nasıl oynanması gerekiyor diye sert bir toplantı yaptık. Bazen böyle toplantılar lazım. Sıkıntılı süreçlerde bunların olması gerekiyor. Bu çok normal. Oyuncularımız da ne demek istediğimizi anlamışlar. Demek ki faydalı bir toplantı olmuş. Hepsine teşekkür ediyorum. Konsantre olmadan maç kazanmanın imkansız olduğunu gördük. Pozitif olmaları, enerjik olmaları iyi oldu. Bazen böyle toplantılar lazım. Sakatlarımız da geri dönecek. Biz ilk dört haftada çok eksik kadrolarla oynadık. Hamle şansımız olmadı. Tam takım halinde hazır olmak lazım" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Farklı galibiyetten dolayı emeği geçenlere teşekkürler.Yalnız bizim takım kırılgan bir yapıya sahip.Takım zaman zaman tempolu agresif pas yüzdesi yüksek oynıyabiliyor.(Alanyaspor maçının 2.yarısı GS maçının belli bölümlerinde Ankaragücü maçlarında)Antalya maçı sanki gazozuna bir maç gibi kansantrosyon eksikliği vardı.Bu takım içerde dışarda ligde ki tüm takımları yenecek güçte yeterki yüksek konsantrasyon la çoşkulu oynasınlar.Sergen hoca takımımızın hedefi ilk dört olmalı.Bu galibiyetin anlam kazanması için Konya maçının üç puanla bitirmemiz gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Sanki şampiyon olduk bu ne sevinç ligin yeni takımi yenin konya yı daha güzel bi kutlama yapalım
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    FAYDASI OLUYORSA ANTEREMAN YERINE HEP TOPLANTI YAPIN BENCE ?KAPLAN GOL GOL GOL GOL ⚽️⚽️⚽️⚽️
    0
    0
    Yanıtla