SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirkol'a Göre İlk Yarının En İyisi Bulut

0
Güncellendi - 2018-12-26 01:02:30
Demirkol'a Göre İlk Yarının En İyisi Bulut
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sport'ta beIN Final'de Süper Lig'de ilk yarının en iyi 11'i ve teknik direktörü seçildi.

Süper Lig'de ilk yarı tamamlandı. Ligin yayıncı kuruluşu ligde ilk yarının en iyi 11'i ve teknik direktörünü belirlemek için oylama gerçekleştirdi.

beIN final programında Şansal Büyüka, Mehmet Demirkol ve Tümer Metin, ilk yarının en iyi 11'ini açıkladı. Şansal Büyüka ve Mehmet Demirkol'un en iyi ilk 11'inde Evkur Yeni Malatyaspor'un merkez orta saha oyuncusu Guilherme yer aldı. Mehmet Demirkol, ilk yarının en iyi teknik adamı olarak Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı çalıştırıcısı Erol Bulut'u seçti.

Şansal Büyüka'nın ilk 11'i: kaleci Mert Günok Medipol Başakşehir), sağ bek Nejc Skubic (Atiker Konyaspor), stoper Ozan Kabak (Galatasaray), stoper Epureanu (Medipol Başakşehir), sol bek Novak (Trabzonspor), sağ kanat Edin Visca (Medipol Başakşehir), orta saha Guilherme (Evkur Yeni Malatyaspor), orta saha Jose Sosa (Trabzonspor), orta saha Robinho (Demir Grup Sivasspor), sol kanat Trezeguet (Kasımpaşa), forvet Diagne (Kasımpaşa)

Mehmet Demirkol'un ilk 11'i: kaleci Mert Günok (Medipol Başakşehir), sağ bek Nazım Sangare (Antalyaspor), stoper Ozan Kabak (Galatasaray), stoper Epureanu (Medipol Başakşehir), sol bek Novak (Trabzonspor), sağ kanat Edin Visca (Medipol Başakşehir), orta saha İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), orta saha Guilherme (Evkur Yeni Malatyaspor), sol kanat Trezeguet (Kasımpaşa), forvet Hugo Rodallega (Trabzonspor), forvet Diagne (Kasımpaşa)

Teknik Direktör Erol Bulut (Evkur Yeni Malatyaspor)

Tümer Metin'in ilk 11'i: kaleci Mert Günok (Medipol Başakşehir), sağ bek Douglas (Demir Grup Sivasspor), stoper Ozan Kabak (Galatasaray), stoper Epureanu (Medipol Başakşehir), sol bek Novak (Trabzonspor), sağ kanar Edin Visca (Medipol Başakşehir), orta saha Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), orta saha Jose Sosa (Trabzonspor), orta saha Robinho (Demir Grup Sivasspor), sol kanat Trezeguet (Kasımpaşa), forvet Diagne (Kasımpaşa)

Teknik Direktör Bülent Korkmaz (Antalyaspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız