SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demokrasimiz Taçlanacak"

0
Güncellendi - 2017-05-30 00:33:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Darende ilçesini ziyaret etti.

Çalık ve beraberindekileri birlikte ilk ziyareti AKP İlçe Başkanlığına yaparak, burada teşkilat mensupları ile bir süre görüştü. Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır, buradaki konuşmasında; “Her gittiğimiz yerde teşkilatlarımızın dinamik olduğunu görmek, bizlere de ayrıca bir heyecan veriyor. Genel Başkan Yardımcımızın tekrar MKYK’na seçilmesi de Malatya için, Malatya teşkilatları için büyük bir güç, onu da ifade etmek istiyorum. Teşkilatlarımızın ödüllendirilmesi de ayrı bir güzellik. Çünkü çok yoğun bir süreç yaşanıyor, seçimler, referandumlar. Teşkilatlarımızın yapmış olduğu çalışmalara baktığımız zaman bütün ilçelerde olduğu gibi Darende’de teşkilatımız gerçekten özverili bir şekilde bu süreçte güzel programlarla güzel çalışmalar yaptılar.” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’da Darende teşkilatına teşekkür ederek, “Darende bizim göğsümüzü kabarttı. Referandum seçiminde büyük bir destek vererek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bu ülkede hakim kılınmasında en büyük desteklerden birisini de Darende’miz vermiş oldu.” dedi.

-“Demokrasimiz taçlanacak…”

FETÖ'nün hain darbe girişimiyle ülkeye "kara gün" yaşatılmak istendiğini anlatan Çalık ise "Terör örgütlerine cevabı milletimiz verdi. 16 Nisan'da kararımızı milletimiz verdi. Demokrasimiz taçlanacak. Bir daha 27 Mayısları yaşamayacağız." diye konuştu.

Darende ilçesine teşekkür eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin parlamenter sisteme göre çok daha sağlıklı işleyeceğini, istikrarı işleyeceğini, siyasetin istikrar kazanacağını, ekonominin istikrar kazanacağını, demokrasinin istikrar kazanacağını anlattık. Darende’de bu anlatılanların ötesinde çok güzel bir ruh vardı. Bu ruhun en önemlisi de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inanç ve güvendi. Biz sizin vermiş olduğunuz yüzde 82’lik desteğe cani gönülden teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte de bundan sonra Türkiye’mizi daha aydınlık yarınlara taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti ve çabayı sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

AKP Genel Başkanlığına yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin Türkiye demokrasisi adına önemli bir tarihsel dönüm olduğuna işaret eden Çalık şöyle devam etti; “21 Mayıs Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası. Partili Cumhurbaşkanlığı sürecinin başlanması ile birlikte AK Parti’nin Genel Başkanının kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın olması için verdiğimiz teklif, katılan bütün delegelerimizin oylarıyla, oy birliği ile genel başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın olmasını delegelerimiz sağladı.”

Yapılan konuşmaların ardından referandum çalışmalarından dolayı AKP Darende İlçe Başkanı ve yöneticilerine teşekkür plaketleri verildi.

- Belediye ve Hulusi Efendi Vakfı'na ziyaret

Çalık ve beraberindeki Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i de ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler ile yaşanılan sıkıntılar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Çalık ve beraberindeki heyet daha sonra Hulusi Efendi Vakfı'nı ziyaret ederek, bir süre burada Vakıf Başkanı Hamid Hamidettin Ateş ile sohbet ettiler.

Somuncu Baba Külliyesi’ne ziyarete bulunan Çalık ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bulent dogan (6 yıl önce)
    Yazık demokrasi derdindeler
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    SOMUNCU BABANIN KİM OLDUĞUNU VE DÜNYA VARLIKLARINI NASIL GERİDE BIRAKARAK ALLAHIN SEVGİLİ KULU OLDUĞUNU BİRDE SOMUNCA BABA ADINI KULLANAN VAKFIN NE KADAR ZENGİN VE NE KADAR SERVETİN ÜZERİNDE OTURDUĞUNU BİR DÜŞÜNÜN ,
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Hulusi efendi vakfı, Ensar vakfı vs. vs. Bir devleti temsil eden insanlar bunlar önünde eğilmemeli. Yeni Fetöler yaratmayalım.
    0
    0
    Yanıtla