SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Hasarlı 130 Dairelik Sitede Yıkım

0
Güncellendi - 2020-10-05 18:47:35
Deprem Hasarlı 130 Dairelik Sitede Yıkım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 24 Ocak depreminde ağır hasar alan ve boşaltılan 4K sitesinde 5 blokta yıkım çalışmaları kontrollü bir şekilde başladı.

24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde bir bölümü ağır, bir bölümü ise orta hasar alan Yeşilyurt İlçesi’ndeki 4K sitesi boşaltılarak, mühürlenmişti.

Hasanbey Caddesi'nde  bulunan 4K sitesinde 5 blokun yıkımına karar verilirken, emniyet ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Sitenin bulunduğu bölge araç ve yaya trafiğine tamamen kapatıldı.

Güvenlik önlemlerinin ardından 4K sitesinde 5 bloğun yıkım çalışmaları iş makineleriyle kontrollü bir şekilde başladı. Bu kapsamda A1, A2, A3, A4 ve B2 bloklarında toplam 130 daire yıkılacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Rüzgar (3 yıl önce)
    Aynı yılda yapılan binalarım beş bloğu yıkılırken diğer kalan altı blok neden yıkılmıyor acaba kalanlar zamanında çelikten yapılmış galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 yıl önce)
    Yıkılan binaların inşaatına ne zaman başlanılacak merkezdeki o görüntü ne zaman düzelecek sivas caddesindeki yıkılan apartmanlar Ne olacak inşaata ne zaman başlanılacak yıkık virahane görüntü ne zaman düzelecek kış geldi halen bir gelişme yok ınsanlar mağdur
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (3 yıl önce)
    Elin adamları binaları patlatmak için dinamit yerleştirir tek sefer de 5 - 10 saniye de bitirir işi bitirir bizde hala kazma kepçe misali her yer tozdan geçilmez kaç gün sürer kim bilir ama bakarsanız bizi kıskanır bu elin adamları resime bakınca hala ne kadar geri kalındığını anlıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • merkezi yerde dinamit mi kullanılır kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    muhtemelen dinamit işini şaka olsun diye söyledin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Heralde arkadaş aksiyon arıyor. Yan binalarda camlar aşağı inince İnsanlara evlerinde zarar gelmesini aklına gelmemiş :)
    0
    0
    Yanıtla