SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Paniği Yaşayan Çocukları İtfaiye Kurtardı

0
Güncellendi - 2020-06-07 02:54:55
Deprem Paniği Yaşayan Çocukları İtfaiye Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge- Çayköy merkezli olarak Cuma gecesi saat 21.06'da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sırasında evde yalnız olan 2 kardeş büyük panik yaşadı ve balkondan yardım istedi. Çocuklar, itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı.

Malatya il merkezinde de şiddetle hissedilen deprem sırasında, Hasanbey Caddesi'ndeki bir apartmanın 2. katında oturan, anne-babaları evde bulunmayan 2 kardeş büyük panik yaşadılar. Çocuklar, balkona çıkarak yardım isterken, vatandaşlar durumu polise bildirdiler.

Polisin haberdar ettiği itfaiyenin merdivenli aracıyla balkondan indirilen kardeşler sakinleştirildi ve komşulara teslim edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    çocukların üzerine kapı kilitlemek nedir. Allah korusun yangın felan çıksa binada veya çocuklar evde yangın çıkarsa ne yapacaklar. bu tip bir sürü örnek tv lerde gösteriyorlar veya yaşanıyor. çok acı sonuçları oluyor. hiç ders almıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla