SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devre Arasında Mutlaka Transferler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2021-11-29 14:59:30
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray karşısında sahalarında aldıkları 1 puan ile moral bulduklarını söyleyerek, ilk yarıda kalan maçları da en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, aldıkları 1 puan ile moral bulduklarını dile getirerek, “Gönül isterdi ki 3 puan alalım. Konumumuz gereği biraz daha yukarı çıkalım. Galatasaray gibi bir takımdan puan almak çok önemli. Takım olarak ligde de ilk beraberliği aldık” dedi.

Bundan sonra kalan maçlara bakacaklarını ifade eden Gevrek, “Uzun süredir kötü bir gidişatımız var. Galatasaray karşısında aldığımız puan ile moral bulduk. Şimdi önümüzdeki Konyaspor maçına bakacağız” ifadelerine yer verdi.

Takıma yapacakları transferler ile ilgili de konuşan Gevrek, devre arasında Teknik Direktör Sumudica ile istişare ederek gerekli oyuncuları alacaklarını söyledi.

Şu anda önlerinde 5 maç bulunduğunu ve ilk hedeflerinin bu maçlardan en iyi şekilde puanları toplamak olduğunu kaydeden Başkan Gevrek, “Transfer dönemi geldiğinde teknik heyetimizle oturup transfer yapacağız. Önceliğimiz alabildiğimiz puanları almaktır, maç maç giderek önümüzdeki puan toplamaktır. Transferde şu an erken ama eksiklerimizi biliyoruz, devre arasında mutlaka transferler yapacağız” diye konuştu.

Gevrek, Galatasaray Kulübü eski Başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirerek, “Mustafa Başkanla beraber mesaimiz oldu. Allah mekanını cennet etsin. Türk futbolu adına çok büyük hizmetleri oldu. Kulüpler Birliği’nde beraber çalıştık, Türk futbolu için de büyük bir kayıp” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Adil başkan ismi duyulmamış futbolcuları alıp onları parlayıp satmak yani İlhan cavcav modeli fakat bu işi yapmak bu işi bilmaklazim bu işi biladan yaparsan elinda patlar biz daha önümüzdeki temayı becaramiyoruz o bakımdan bu taktik İsa yaramadı İlhan cavcav dışında bu işi kimsa yapamadı oğlu bila yapamadı sen kaş yapayım diye gözü çıkardın kolay olsa herkes yapar bu Allah vergisi o ftbolciyi gorunca bunda neolur ne olmaz bilma lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • denizli kombi (2 yıl önce)
    Umarım ilk yarı sonunda puan farkı açılmaz illaki transfer yapılacak ancak maddiyat konusunda çözümler bulunması lazım. Dövizdeki kur farkı böyle açılırsa amatörden dahi oyuncu alamaz hale gelecek kulüpler...
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenci (2 yıl önce)
    Adamsın Adil başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Adil boşkana tüm Malatyaspor sevdalıları istifa istifa diye diye dillerimizde tüyler bitti adam banamısın demiyor bunun birtek anlamı var demekki kazancı çok çok iyiki Takımı bırakmıyor yoksa sevdalısı olsa PARA eden topcuları satmayıp ve iyi Topclarla Takımı takviye ederdi şampiyonluk istemiyoruz yeterki her sene düştük düşeceğiz korkusuyla anamızdan emdiğimiz sütü bur umuzdan getirme ve yine istifanı tez elden sunmanızı bekliyoruz.Bi acayip sesler duyuyorum alo alo ne diyorsunuz sizler daha çooook beklersiniz diyor galibam ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Başkan miadın doldu geçti bile, ancak bu ısrar niye? Artık yeter bırak bu işi, takımın önünü aç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Sn.Başkan işiniz elbetteki zor...Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor,teknik adamlarımız da mutlaka gerekli motivasyonu,taktik ve fiziki olarak en iyi şekilde uyguluyorlar..Futbolcularımız genç,Sn.ŞUMİLİKA nın da belirttiği gibi tecrübe den yoksun..ama iyi niyetli,mücadeleci çocuklar..Son GALATASARAY maçı gösterilen cansiperane futbol anlayışı takdire şayandır.."hattı müdafaa yok..sathı müdafaa vardır..bu satıh,bütün VATANDIR " anlayışı ile,90 dskika%40 oranda ağırlıklı olarak hattı müdafaa ettik..yinede çok iyi bir mücadele.. çok yetenekli oyuncu karakterine sahibiz..bu çok önemli !! İNŞALLAH gayretleriniz netice verecek,bundan sonra çok daha mücadele azmini sahalara yansıtan bir MALATYASPOR izleyeceğiz..Başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Başkan tebrik ediyorum.. gerçekten bu işi biliyorsun büyük tecrüben var bu takımım en iyisi kim derseler adil gevrek derim ikinci ligden beri bize büyük başarılar yaşattın bu sene biraz işimiz zor görünüyor gereken ne ise yapın takım kötü değil isterseler iyi oynuyorlar transver çözüm değil mevcut kadro iyi onları kaynaştırmak önemli kolay gol yiyiyoruz beraberliği özledik Galatasaray a karşı yaptığımız defansı Giresun spora karşı neden yapamadık iyi bir ortasaha lazım gibi... başarılar.. destekliyoruz seni.superligde olmak güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Takımı ıskartalarla doldunuz sonra o ıskartaları sözüm ona kiraladınız. Şimdi şunu çok merak ediyorum acaba aldığınız sonrada tekrar kiraladığınız o ıskartalar ne durumda. Kiraladığınız takımlarda kadroya girebiliyorlar mı? Yoksa eski ortağın gibi hüllemi yapıyorsunuz. Paralar nerde? Kaça aldınız kaça sattınız veya kiraladınız. Sizde Allah korkusu var mı? Takım düşsün diye mi çabalıyorsunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)
    Sayın başkan yönetici olmanın özelliklerinden biriside ön görmektir yani geleceği tahmin etmektir. Trasfer döneminde 2. ve 3. ligden akıllara zarar futbolcular aldınız. Takımda eksik mevkiler varken rastgele transferler yaptınız yani ön göremediniz, sonucu tahmin edemediniz onun için hiç inandırıcı değilsiniz güven vermiyorsunuz. Ayrıca merak ediyorum özel işinizde de bu kadar öngörüsüz müsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takımın bu hale düşeceğini görmemek için kör,olacakları duymamak için sağır olmak lazım.Bu takımın alınan futbolcu sayısına bakılırsa transfere ihtiyacının olmaması lazımdı.Süper ligde oynuyamıyacak futbolcuyu niye aldınız?Neden aldınız?Hiçbir inandırıcılığın yok.Hiç güven vermiyorsun sayın başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sayın başkanim galibiyet veya beraberlikte açığa çıkıp konuşuyorsunuz da mağlubiyetlerle niye ortada yoksunuz...bu takimin elbette takviyeye ihtiyacı varda bu takimin maddi problemlerini ve alacaklı olup federasyon da olan dosyaları asıl çözeceksiniz.. futbol da maddi olarak sağlam değilsen büyük bir ihtimalle bir alt lige doğru gidersin...
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    Mounir Chouiar in bonservisini almazsan çok büyük hata yaparsın başkan. dün canlı izledim haddadi 2 defa pas vermedi verseydi harikalar yaratacaktı önü boştu. kaparlar onu bir taraftar olarak söyleyeyim. mounir gibi 2 tane daha adam olsa yeter ilk 7 garanti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Geçti borun pazarı sür eşseyi Niğdeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sayın başkanım 3 ay önce bu durumu görmeniz gerekirdi.o sportif direktör kılavuz karga misali oldu.lütfen bu duruma el koyun.Adem ile Mustafa nın sözleşmelerini 3 er yıl uzatmak dehşet bir hatadır.bu hatadan dönün lütfen.
    0
    0
    Yanıtla