SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Direkt Katkı Sağlayacak Oyuncuları Alacağız"

0
Güncellendi - 2020-01-06 18:21:29
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, “İkinci yarıya birçok takım hedefleri olduğundan dolayı kadrolarını daha da güçlendirmek için transfer yapıyorlar. Çünkü ikinci yarı, her sezon olduğu gibi zor geçecek. Her takımın bir hedefi var. Şampiyonluğa, Avrupa’ya oynayan takımlarla birlikte küme düşmemek için mücadele edenler var. İkinci yarının zor geçeceğini biliyoruz. Kadromuzu güçlendirmek için bizde haftalar öncesinden çalışmalara başladık. Hocamızın da isteği doğrultusunda bir iki transfer yapacağız ama bunlar takıma direkt katkı yapacak oyuncular olacak” dedi.

Takımla birlikte Antalya kampında bulunan Ravcı, 5 Ocak itibariyle devre arası kamp çalışmaların başladığını ifade etti. 

Ravcı, Demir Grup Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kapsamında Sivas’ta oynayacakları ilk maça kadar Antalya’da hazırlıklarını sürdüreceklerini ardından da Antalya’dan Sivas’a geçeceklerini aktardı. 

Kamp çalışmalarının iyi başladığını kaydeden Ravcı, “İzinli olan oyuncularımız var, onların dışında bütün oyuncularımızın katılımıyla kamp çalışmalarımıza başladık. İnşallah hava şartları da müsait olursa güzel bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Bu arada birde hazırlık karşılaşması oynayacağız. Kampımız bittikten sonrada direkt Sivas’a kupa maçımızı oynamaya gideceğiz” dedi. 

Ravcı, lig ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Üç sezondur Süper Lig’de gayet iyi gidiyoruz. Her sezon yükselen bir grafiğimiz var. Özellikle bu sezonun başında Avrupa Ligi bizim için büyük bir tecrübe oldu. Bu arada Avrupa’yı da görmüş olduk. Avrupa’ya gittiğimiz için hazırlıklara erken başladık. Bunun sezon içerisinde ilk yarıda dezavantajlarını gördük. Şuandaki mevcut puan durumumuz kötü sayılmayacak bir noktada, aslında bundan daha fazlası olabilirdi. Bazı maçlarda oyuncularımız gerek bireysel gerek takım halindeki performans düşüklüğü bunda etkili oldu. Bir taraftan yapılan bazı hakem hataları buna sebebiyet verdi, yoksa daha fazla puanda olabilirdik ama bulunduğumuz nokta gayet iyi. Sadece bu hatalar ya da form düşüklükleri olmasaydı daha fazla puan toplayabilirdik. Biz hiçbir şeyi bahane etmiyoruz. Ben bahaneleri sevmeyen bir insanım, hiçbir bahanenin arkasına sığınacak durumda değiliz. Çalışacağız, bundan daha iyisini yapabilmek için, taraftarlarımıza daha iyi bir Yeni Malatyaspor izlettirmek için gayret sarf edeceğiz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Şuan ki puan durumumuz iyi, inşallah ikinci yarı üzerine koyarak gideriz.” 

Ravcı, transferle ilgili ise “6 sezondur gerek sezon başı gerekse devre arası birçok transfer yaptık. Bunda bir yüzdeye vuracak olursak, yüzde 95 başarı sağladık. Mutlaka başarısız olduğumuz transferlerde var. Dört dörtlük ya da hatasız değiliz. Bazen bizlerde hata yapıyoruz ama transfer başarısının yüksek olması takım performansına da yansıyor. Bu konuda başarılıyız çünkü her sezon oyuncularımıza hem yurt dışı hem de yurt içinden transfer teklifleri geliyor. Elbette ki buda transferde ne kadar başarılı olduğumuzun bir göstergesidir” değerlendirmesinde bulundu. 

Bazı oyuncuların transferleriyle ilgili sosyal medya ve basında yazılanlara da dikkat çeken Ravcı, “Guilherme konusu haftalardır gündemde olan bir konu. Guilherme bizim oyuncumuz, buraya katkı yapmaya devam edecek. Şuana kadar gelen herhangi resmi bir teklif yok. Kulübün prestiji açısından oyuncularımıza tekliflerin gelmesi ve konuşuluyor olması bizi gayet memnun ediyor. Bu işte ne kadar başarılı olduğumuzu da gösteriyor. Ama oyuncularımızın burada daha uzun süre kalıp, takıma hizmet etmeleri elbette ki en büyük arzumuz. Transferde adı geçen oyuncular konusunda elbette ki kulübün menfaatleri her zaman ön plandadır. Bu konudaki karar, başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulunundur. Ama şunda netleşen bir şey yok, oyuncularımızla birlikte kamp çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. 

Transfer politikalarının hiçbir zaman değişmediğini anlatan Ravcı, şunları kaydetti:

“İkinci yarıya birçok takım hedefleri olduğundan dolayı kadrolarını daha da güçlendirmek için transfer yapıyorlar. Çünkü ikinci yarı, her sezon olduğu gibi zor geçecek. Her takımın bir hedefi var. Şampiyonluğa, Avrupa’ya oynayan takımlarla birlikte küme düşmemek için mücadele edenler var. İkinci yarının zor geçeceğini biliyoruz. Kadromuzu güçlendirmek için bizde haftalar öncesinden çalışmalara başladık. Hocamızın da isteği doğrultusunda bir iki transfer yapacağız ama bunlar takıma direkt katkı yapacak oyuncular olacak. Sürede kısa olduğu için işin açıkçası biraz zorlanıyoruz. Burada kulübün mali olarak dengesinin de bozulmaması gerekiyor. Özellikle buna da dikkat ediyoruz. Ama şuanda yoğun bir çalışma var. Taraftarlarımız merak etmesinler biz her sezon onlara daha iyi bir Yeni Malatyaspor için söz verdik. Bu sözümüzü yine veriyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • uğur türkan (4 yıl önce)
    İnanmak istemem,Yada olacağına tahmin vermem Guilherme ve Ekici Takasının.! Lakin sadığı tabiri cazise bedava vererek üstüne birde müzmin sakat yiğithan'ı alan yönetimin yaptıklarına da baktığımızda olur mu olur diye de parantez açıyorum konuya.Böyle bir takas olursa ne olur söyleyim bir defa guilherme gibi verim alma şansın yok mehmet ekici'den çünkü sakat kendisi zaten bu sezon da sıfır çekti yani anlayacağınız patlar bu transfer ayrıca böyle bir takasta emin olun taraftarın gözünde de adil başkanı sıfıra indiririr kimse şüphe etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Herhalde hesap hatası yaptı.%40 diyecekti.kaç tane boşbeleş yatan oyuncumuz var önce bi onları saysın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Muniru, Barazite, Diallo, vs birsürü isim var.Allahtan 2.ligden ve 1.ligden Ertaç Sadık Murat akça Murat Yıldırım Eren tozlu gibi sağlam futbolcularımız vardı da onlar takımı ayakta tuttu.Chebake, Adem Büyük,Dialliba, Aleksic,Boutaib, Guilherme,Azibuile gibi harika transferlerimiz de olcdu ama hepsi elimizden bedavaya uçuyor millet berbat futbolcularını bile 2-3 milyondan satıyor,aşağısına vermiyor. Şimdi Guilherme gibi futbolcu İstanbul takımlarında bile yok tutup şimdi Mehmet ekiciyle takas yaparsak yazıklar olsun. Ena azından 1 milyon fazla istemeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren tozlu ya katılmıyorum ama o kemik kadri erol bulut la iş yapti
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Ben yenimalatyaspor da futboldan anlayan bir kişi bile yok skoot ekibi yok youtube den transferler yapan adil gevrek ve ali ravcı var quilherme bifouma ve alexsic i Erol bulut getirdi bu yılki transferlerde chelalei yi Allah asķina kim getirdi adamin topa vuracak dermani yok cok güçsüz fizik yetersizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Yorumcu kardeşler her alınan topcu yüzde yüz yararlı olacak diye bir durum yok. Bu galatasaray da da böyle fenerbahcede de böyle beşiktaş 'ta da böyle. Falcao, örneği..
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    barazite minura dia gibi oyuncuları isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (4 yıl önce)
    Transferlerde %95 başarılıyız diyiyor Ali bey peki Dia,Yiğithan,Erkan ,Buğra v.s ismini sayamayaciğimiz sıradan topçular kim transfer etti Ali efendi ? Boş Boş konuşmayın komşumuz Sivas Spora bakında biraz ibret alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah taş (4 yıl önce)
    bize en direk katkı yapacak oyuncu lazım ama?
    0
    0
    Yanıtla