SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diş Hekimliği Fakültesi Sekreteri Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-10-15 04:23:52
Diş Hekimliği Fakültesi Sekreteri Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sekreteri Alaattin İnan (61)'ın, tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, önceki gün vefat ettiği öğrenildi.

Alaattin İnan'ın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rektör Kızılay ve görev yaptığı fakülteden başsağlığı mesajı

Alaattin İnan'ın vefatı, Diş Hekimliği Fakültesi başta olmak üzere, İnönü Üniversitesi camiasında büyük üzüntü yarattı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Diş Hekimliği Fakültesi Sekreteri Alaattin İnan'ın vefatı ile ilgili olarak yayınladığı mesajda üzüntüsünü dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, başsağlığı mesajında, "Ebediyete uğurladığımız değerli çalışma arkadaşımız Diş Hekimliği Fakültesi, Fakülte Sekreteri Alaattin İnan'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi yönetimi de yayınladığı mesajda, "Fakülte Sekreterimiz Alaattin İnan vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dileriz" ifadelerine yer verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • eskimalatyalı n (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, özlenecek insan...
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Ç (2 yıl önce)
    Lojmanlarda kaldığımız sürece komşumuz olurdu, beyefendi, yardımsever bir büyüğümüz idi, onca yıl en ufak bir kötülüğünü görmedik, başta eşi aynı zamanda öğretmenim olan İclal Hocama, oğlu Engin Bey e, Allah'tan baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla