SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Cinayet!

0
Güncellendi - 2021-10-28 01:02:58
Doğanşehir'de Cinayet!
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada ağır yaralanan 30 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Olayla ilgili katil zanlısı ile olaya karışan 2 kişinin gözaltına alındıkları öğrenildi.

Olay, Doğanşehir ilçesi Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Kavgada bıçaklandığı öne sürülen 30 yaşındaki Ersen Aydın, hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Abuzer G., bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Polis, soruşturmayı sürdürürken, olaya karıştıkları gerekçesiyle Nusret G. ve Mahmut G. adlı şahısları da gözaltına aldı.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Olayda hayatını kaybeden Ersen Aydın

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yunus (2 yıl önce)
    Malatya haber sitesine her zaman girerim her gün mutlaka bir silahlı olay, adam öldürme ve ya yaralama olayı var. Malatya ya hep beraber sahip çıkmamız lazım yoksa ilerisi için yaşanmaz bir şehir haline gelebilir.
    %100
    %0
    Yanıtla