SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Doğru Duvarın Yıkılmadığını 2023'te Göreceğiz'

0
Güncellendi - 2021-09-19 21:49:56
'Doğru Duvarın Yıkılmadığını 2023'te Göreceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Uluslararası güçlerin ve onların Türkiye’deki dostlarının nasıl saldırılar yaptıklarını hepiniz biliyorsunuz. Bu saldırılara en güzel cevabı da sizler sandıkta veriyorsunuz. Onların söyledikleri yalanlara asla inanmıyorsunuz. Söyledikleri kuyruklu yalanlara hiç inanmadınız. Doğru duvar yıkılmaz. Biz, 20 yıldır milletimizle kurmuş olduğumuz köprüyü sonuna kadar gönül birliğiyle birlikte devam ettireceğiz. Doğru duvarın yıkılmadığını sizlerin verdiği destekle 2023’te de Allah nasip ederse göreceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Kamil Biter, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya ile birlikte Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Çalık, daha sonra Tecde Muhtarı Ali Yiğit ile Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Milletvekili Öznur Çalık’ın Tecde Mahallesi’ni sürekli ziyaret ettiğini, sorunları dinlediğini ve çözüm ürettiğini belirtti. Yiğit, mahalle kültürünün yaşatılması için çalıştıklarını ifade ederek, “Mahalle kültürünün kaybolmamasını istiyoruz. Elbette ki binalar değişebilir, modernleşmeyle beraber kültürel anlamda değişiklik olabilir ama binalar değişse bile insanların kültürünün devamı için bu dernek çok önemli bir işlev üstleniyor” dedi.

"HİZMETLERİMİZİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE YAPIYORUZ"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise Tecde’nin son dönemlerde aldığı yatırımlarla birlikte Yeşilyurt’un en büyük mahallelerinden birisi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Nüfus git gide artıyor, her yılda değişiyor. Tecde yaklaşık 175 sokaktan oluşan, bizimde sürekli yatırım anlamında önemli hizmetler yaptığımız, büyük ve hızlı gelişen, insanlarında tercih ettiği güzel bir mahalle. İmar planlarının bitmesinin yanı sıra pandemi ve depremle birlikte daha fazla tercih edilmeye başlandı. Bizde bu noktada hizmetlerimizi yoğun bir şekilde yapıyoruz.”

Milletvekili Öznur Çalık da “Tecde bizim evimiz” diyerek başladığı konuşmasında, “Tecde, Malatya’nın yeni aydınlık yüzü. Muhteşem güzel yatırımları Tecde’mizle buluşturduk. Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ve öncesinde başlayan süreç, yine bugün Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile Yeşilyurt Belediyemizin birlikte yapmış olduğu çalışmalarla Tecde, Malatya’nın en önemli yükselen yıldızı oldu” ifadelerini kullandı.

"TECDE ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİR YERLEŞİM YERİ HALİNE GELDİ"

Milletvekili Çalık, AKP iktidarları olarak 20 yıldır Türkiye ve Malatya’ya önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Türkiye’mize hizmet ederken, Malatya’mıza ve Tecde’mize de hizmet ettik. Özellikle Tecde’de sosyolojik değişimi görüyoruz. Dezavantajlı grupların olduğu, sosyo-ekonomik seviyenin, dar gelirli ailelerin var olduğu mekânlar, şimdi çok önemli bir yerleşim yeri haline geldi. Tecde Mahallesi sakinlerimiz gençlerimizin sporla buluşmalarını söylediler. Bu noktada da çok önemli bir spor kompleksini buraya kazandırdık. Milli Eğitim Bakanlığımızın Tecde’ye yapmış olduğu çok önemli yatırımlar var. 2021 yılı yatırım programı kapsamında Tecde Anadolu Lisesi yapılıyor. Bunun yanında Tecde Anaokulu, ortaokulu ve ilkokulu dahil olmak üzere eğitim alanında önemli yatırımlar yapılıyor” diye konuştu.

Tecde’nin her dönem AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını dile getiren Çalık, şunları kaydetti:

“AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımıza güvendiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Uluslararası güçlerin ve onların Türkiye’deki dostlarının nasıl saldırılar yaptıklarını hepiniz biliyorsunuz. Bu saldırılara en güzel cevabı da sizler sandıkta veriyorsunuz. Onların söyledikleri yalanlara asla inanmıyorsunuz. Söyledikleri kuyruklu yalanlara hiç inanmadınız. Doğru duvar yıkılmaz. Biz, 20 yıldır milletimizle kurmuş olduğumuz köprüyü sonuna kadar gönül birliğiyle birlikte devam ettireceğiz. Doğru duvarın yıkılmadığını sizlerin verdiği destekle 2023’te de Allah nasip ederse göreceğiz.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Tecdeye devlet imkanlarıyla ne yaptınız. 1984 yılında biz Tecdespor kulübü olarak o zamanın valisi Kutlu Aktaş a parasını özel idare bütçesinden ödenmesi kaydı ile tapusunu aldığımız 43 dönüm arsaya sadece spor kompleksi yapabildiniz.Yapılan okulların hepsi hayırsever hemşerilerimiz tarafından yapılmıştır ; utanmasanız buradaki binalarıda yaptığınızı söyleyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (2 yıl önce)
    ALLAH Var Gam Yok Hedef Mahşeri Kübra ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Biraz feraseti olan görüyor metruka, harabeye dönmüşsünüz siz hala kendinizi doğru duvar olarak görüyorsunuz ne diyelim Allah size de basiret ve feraset nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    TECDE... Arif Nihat Asya der ki; Pembem, yeşilim, tadım, kokum müjde benim… Altın yemişiyle dalları secde benim… Diller derler ki: “Malatya’nın gözbebeği” Yaz kalbine ey yolcu,adım Tecde benim. Arif Nihat asya'nın tecde ile ilgili dediklerinden ne yeşili, ne pembesi, ne kokusu, nede altın değerindeki yemişlerinden hiçbiri kalmadı. Malatya'nın en güzel yeşil doğasını, güzelim habitatı beton yığınına çevirmek için mevcut görevliler var gücüyle çalıştılar. Bitişik nizamlı bahçeli evlerin yerini koca koca beton yığınları aldı. Mahalle kültürü, komşuluklar bitti gitti. Koruyamadık güzelim tecdemizi. Kim sebep olmuşsa vebalde onlardadır. Vesselam.                        
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Gülmeyeceğim gülmeyeceğim Gül puhahahahahaha ??????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Göreceğiz :)
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Çalık bizde size hiç inanmıyoruz artık. Artık gerçekleri görüyor, yalanlarınıza kanmıyoruz. Siz pahalı ayakkabılarınızla dolaşmaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    2023 yılına kadar ne yapıp edip götürmeye çalışacaklar. malatya gibi güce tapan iller destek versede büyük bir yenilgi kaçınılmaz.malatyalı kendine yeni bir rota çizmeli akp bitmiş bir iktidardır.veli ağbaba önümüzdeki dönem türkiyesinin 2 numaralı adamı olacağı bekleniyor.şu anki akp vekilleri ortada olmayacaklar.bakıp göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Siyasi parti gibi başlık kullanmanıza şaşırdım.Yorumcular yazabilir, oy kullananlar kendi iradeleridir.İstedikleri siyasi partiye oy verebilirler. Ancak bir haber sitesinin 2023 te doğru duvarın yıkılıp yıkılmadığını göreceğiz başlığı atmak alenen taraf olmaktır. Tarafsız ve doğru haber ilkesiyle paradoks yaşamaktır bunun adı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana yorum bile yapılmaz, haber sitesi bu başlığı kendimi atmış yoksa söyleneni mi yazmış...
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    AKP'2002-2013 Doğru duvarda bırakmadı Doğru yolda bırakmadı Tararfsız olarak Bir AKP'liler kendi kendilerine baksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • relax (2 yıl önce)
    Türkiye'de 50.000 Muhtarın olduğunu varsayarsak ve her birinin devlete maliyetinin de 3.000 TL olduğunu düşünürsek 50.000x3.000 = 150.000,000 TL bu paraya her ay bir fabrika kurulur ve istihdamın kralı olur hesap ortada. Allah aşkına muhtarların TÜRKİYE için önemini anlatacak bir arkadaş var mı? ne iş yaparlar neye yararlar devlete külfet olmaktan başka işleri yok yazık bu kafayla gidersek tabi bir çorba 10,00 TL olur :)
    0
    0
    Yanıtla
  • relak adlı yorumcu kardeşime ithafen..Ben muhtar olarak kalkmasını isterim veya 2024 yılında muhtar aday adayı olacaklardan azami 10 bin tl hazineye bağış yapılsın Muhtar maaşları oradan karşılansın.BEN MUHTARLIĞA GİRDİĞİM DÖNEMDE MAAŞI YOKTU VE MUHTARLIĞI GÖNÜLDEN YAPTIM.2024 yılında her mahalleden azami 20-30 muhtar aday adayı olur aday adayların hazineye bağışlayacağı irad bayağı bir meblağ tutar ve buradan rahatlıkla muhtar maaşları karşılanır diye düşünüyorum acizane. Ayrıca belediye ve milletvekili aday adayları da siyasi partiye değil de hazineye bağışta bulunsalar buradan da milletvekili ve belediye başkan maaşları karşılanır..Düşünün bir partiye azami 50 den fazla aday adayı oluyor 30-40 bin Tl bağışta bulunulsa hazineye buradan da belediye ve milletvekillerinin maaşları karşılanır.Kalın sağlıcakla değerli üstadım benim acizane fikrimdir kabul görür görmez orası muamma..
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    o gün gelsin allah büyük doğru eğri o gün belli olur artık ülkede değişim şart ama şu an bu değişimi kaldıracak bir lider yok o da olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Ayda 25,30 binlira alanin modeling yerinde Yasamida duzgun olur birde esnafa isciye Memura emekliye ciftciye issize sorun moreliniz nasil yasaminiz nasil sorun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Inşallah o gün gelir duvar nasıl yıkılır görürsünüz hayat pahaligini görmüyorsunuz galba sıkı denetim yapsanız ne olur 80 tl ayçiçeği 40 a mi düşecek elektrik dersen aylık 200 malatyanin şu zahmeti göve nuok aylık 90 tl ev kirası dersen 1200 1500 arası asgari ücret 3 200 çarşı pazar yanıyor eflasyon dersen 0.nokta bilmem kac nasil oluyor bu akp artik zengin partsi sizde biliyorsunuz bunu hast dersen bir dert dün devlete gittim yeşil alana sevk ettiler bir serum taktiramadim özel de 50 tl verdim
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Bey (2 yıl önce)
    O duvarın her tuğlasında bizim emeğimiz alın terimiz var. Ama siz sadece kendiniz ve çevrenizdeki zümrenin refahı için çalıştınız. Seçim 2023 e kalmaz. Kalsa bile siz o duvarın altında kalacaksınız. Bu dünyada saltanatınızı sürdünüz. Ahirette hesap zamanı hepinizin karşısında olacağız, göreceksiniz o gün. Ne reisiniz ne kibiriniz ne malınız mülkünüz kurtarmayacak sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hele bi gelsin 2023 o zaman göreceğiz Bu gün bol keseden atanlar Yapılan hiç bir hizmeti beğenmeyenler Tüm iç ve dış engellemelere rağmen Var gücü ile çalışan REİS bu millet tarafından o sandıklarda tekrar başarı ile çıkmasını sağlayacak Reis ten başkası yalan kardişim açın gözünüzü görün artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtalan (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Put edinmissiniz sahislari yazik... Milyon yanlisi var ve yanlista israr ediyor Isi ehline vermiyor Sirf ummetci seriatci diye tapiyorsunuz Bin isim var cogu gercek ve partinizden iyi yeniden refah varken senin ak partin sakadir sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Bey (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Tuncay kardeşim bu yorumu yapıyorsan ya sende bankamatik memurusun ya da havuz medyası dışında birşy izlemeyen dünyadan bir habersin. Şu yorumuna gelen tepkilere bakarak yanlış yolda olduğunu anlaman lazım ama onu da anlayacağını sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla