SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğruları Yaparak, Gereken Puanları Alacağız"

0
Güncellendi - 2021-03-29 22:50:04
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, oyunlarını geliştirip, gereken puanları almak istediklerini ifade ederek, “Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yerde olmasını istiyoruz” dedi.

Buz, lige verilen milli arada eksikleri giderme açısından Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

Buz, milli takımın Dünya Kupası elemelerine yaptığı iyi başlangıçla ilgili, “Şenol hocamızı, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Hakikaten çok önemli müsabakaları kazandılar. Çok iyi bir futbol oynadılar. Kâğıt üzerinde Hollanda, Norveç çok önemli takımlar, inanılmaz bir oyunla 6 puan almamız çok önemli. Avrupa’nın 5 önemli liginde oynayan futbolcularla birlikte seviyenin ne kadar yükseldiğini görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik adam, milli takımda Ozan Tufan’ın performansının kendisini gururlandırdığını ifade ederek, “Bursaspor’da 18-19 yaşındayken ayrılma noktasına gelmişti. Bizim aldığımız süreçte ona inandım ve her maçta oynatacağımı söyledim. O zamanki performansını gördüğümüz için Ozan Tufan beni şaşırtmıyor, gururlandırıyor. Eğer böyle devam ederse iyi bir transfer yapabilir” dedi.

Takımın başına geçmeden önce 9 maç kazanamayan bir takım olduğunu, son oynadıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçında da sahadan beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan Buz, “Gaziantep maçında her 3 sonuçta çıkabilirdi. 1 puanında çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çok karakterli bir takıma sahibiz. Malatya’da çok önemli bir futbol şehri, benimde çok sevdiğim, şampiyon olduğumuz, Süper Lig’e çıktığımız bir takım. Süper Lig’de de gereken puanları almak istiyoruz. O yüzden çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Analizlerimizi yaptık, doğruların üzerinden gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Buz, ligde her maçın zor olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Önümüzde Başakşehir maçı var. Biz müsabaka müsabaka gideceğiz. Başakşehir maçından sonra her takım için geçerli son 40-41 günde 10 müsabaka oynanacak. 4 günde 1 müsabakaya tekabül ediyor. Bu anlamda da çok sıkı çalışmanız, taktiksel ve mental anlamda da kuvvetli olmanız gerekiyor. Aynı zamanda da hedefe ulaşmak için bütün müsabakaları konsantre bir şekilde geçirmelisiniz. Her müsabaka çok önem arz ediyor. En önemlisi oyunumuzu geliştirerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben umutluyum, futbolcularımızda çok ciddi bir şekilde çalışıyorlar. Üzerine koyarak, doğruları yaparak, gereken puanları alacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HASAN (2 yıl önce)
    şuan hak ettiği yerde...
    0
    0
    Yanıtla