SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Anadolu Şampiyonu Oldular

0
Güncellendi - 2018-11-06 00:17:50
Doğu Anadolu Şampiyonu Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Doğu Anadolu Küçükler Masa Tenisi Bölge Takım Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Doğu Anadolu Küçükler Masa Tenisi Bölge Takım Şampiyonası, Van’da gerçekleştirildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada, gurubunu birinci sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor erkek masa tenisi takımı, çeyrek ve yarı finalde maçlarını kazanarak, adını finale yazdırdı. Finalde de rakibini yenmeyi başaran Yeşilyurt Belediyespor, şampiyon oldu.

BÜTÜN MAÇLARINI KAZANDILAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Doğu Anadolu Küçükler Masa Tenisi Bölge Takım Şampiyonası’nda grupta ilk olarak Elazığ Gençlikspor, ardından da Van Gençlikspor’u 3-0’lık skorlarla geçti. 

Çeyrek finalde Iğdır Gençlikspor B takımını 3-1 mağlup eden Yeşilyurt Belediyespor, yarı finalde Iğdır Gençlikspor A takımını 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Finalde ise Elazığ Belediyespor takımını 3-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti. 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI REKTÖR VERDİ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a kupasını Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal takdim etti. 

Takım antrenörü Orhan Altay, Küçükler Bölge Takım Şampiyonası karşılaşmalarının 3-4 Kasım tarihleri arasında Balıkesir, Samsun, Adana ve Van´da oynandığını kaydederek, Malatya Yeşilyurt Belediyespor olarak Van’daki müsabakalarda yer aldıklarını anımsattı. 

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Bölgesi maçları ise Van´da Yüzüncü Yıl Ünersitesi Spor Salonunda yapıldığını aktaran Altay, “Van’da gerçekleştirilen Doğu Anadolu Küçükler Masa Tenisi Bölge Takım Şampiyonası’na Malatya Yeşilyurt Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı olarak katıldık. Şampiyonada bütün müsabakalarımızı kazanarak şampiyon olduk. Şampiyonlukta emeği geçen yardımcı antrenörler Fesih Turdu ile Fikret Ayak’a, ayrıca sporcularımızın velilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca böyle müthiş bir organizasyonu ev sahipliği yağan Mahmut Kurt hocamızın nezdinde Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • harunn (5 yıl önce)
    2017 YAZIYO GÖRMEDİNİZMİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi (5 yıl önce)
    Hı hıııı ? Bence şişirme haber yine federasyon sitesinde bu başlıkta haber yok
    0
    0
    Yanıtla