SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dolu Dolu Bir Sene Geçirdim"

0
Güncellendi - 2019-10-17 23:01:38
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan iki sezonun güzel geçtiğini ifade ederek, bu sezonunda kendileri adına güzel gittiğini söyledi.

24 yaşındaki oyuncu, kulüp televizyonunda yayınlanan ‘Futbolcunun Dünyası’ programında samimi açıklamalarda bulundu.

Futbola 8 yaşında Trabzonspor’un altyapısında başladığını ifade eden Rahman Buğra Çağıran, 12 yaşına kadar futbolla ilgili temel eğitimlerini aldıktan sonra 3.Lig’de Arsinspor formasıyla profesyonel futbol kariyerine başladığını anlatı.

Genç oyuncu, iki sezon Arsinspor’un formasını giydikten sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olduğunu kaydederek, “Geldiğim ilk sene çok güzel bir şampiyonluk elde ettik. Çok keyifli bir şampiyonluktu. İnanılmaz bir arkadaşlık, ortam ve futbolla şampiyonluk elde ettik. Herkesin hayal ettiği Süper Lig’e yükseldik. Takımca Süper Lig’de futbol oynamaya başladık” dedi.

Spor Toto Süper Lig’e yükseldikten sonra sağlam adımlar atmanın önemli olduğunu dile getiren Çağıran, şunları kaydetti:

“Bunu futbola dönüştürürsek ilk hedef ligde kalmaktı. Gayet de başarılı olduk. O sezonda bizim adımıza güzel oldu. Sağlam bir adım attıktan sonrada ikinci senede adımı yükseğe çıkartmak gerekiyordu. Hedef Avrupa Ligi’ne gitmekti, onu da başardık. Güzel bir sene oldu. Dolu dolu bir sene geçirdim. Bu senede çok güzel geçiyor.”

Çağıran, en büyük hayalinin A Milli Takımın formasını giymek olduğunu kaydederek, “Avrupa’da futbol oynamayı çok istiyorum. Bunun çok örneği var. İnşallah bizde bu yolda yürüme şansını yakalarız ve ülkemizi her açıdan gururlandırırız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ali (4 yıl önce)
    buğra yattıgın yerde para alıyorsun sesini çıkarma koçum :)
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    Bu ligin topçusu değilsin kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (4 yıl önce)
    Adam gibi adam sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir oyuncu Rahman. Bu olumsuz yorum yazan kafalara 3 oyuncu geçen bireysel hareketleri iyi olan, takıma katkısı olmuyan oyuncular lazım. Rahman futbolu gösterişsiz ama mükemmel bir takım oyuncusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sen bu kafayla bir yol kat edemezsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Buğra sana verilen şans başkasına verilse değerlendirmişti ancak sen bu ligin futbolcusu değilsin git ptt de forma şansı bulabilecegin bir takima gitte maçın olsunnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    ziyaaaaaaaaaaaaaa... yol geçen hanı oluyo senin olduğun taraf ne buluyolar sende çözemedim çözemedim. trübünden izlenince berbatsın....
    0
    0
    Yanıtla