SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr.Karabulut Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2019-10-16 01:33:28
Dr.Karabulut Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Mustafa Karabulut, görevine başladı.

Malatya Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı olarak görevini sürdürürken Sağlık Bakanlığı tarafından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Mustafa Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık hizmeti konusunda yerine getirilecek bütün proje ve çalışmalarda ilçe halkına yararlı adımların atılmasında gerekli çabayı göstereceğini söyledi.

Karabulut, başhekimliğin yanı sıra haftanın belirli günlerinde poliklinik hizmetlerine de devam edeceğini ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • necmettin akkaya (4 yıl önce)
    SAYIN KARABULUT Dürüst çalışkan ve çok kıymetli bir şahsiyet . Tıbbı açıdan özel geömişi olan kamu tecrübesi acil sorumluluğu ve başhekim yard. tecrübesine sahip ve DARENDEYE YAKIŞIR BİR YÖNETC. BAŞARILAR HOCAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Tebrikler Uzm.Dr.KARABULUT, Darende halkı için çok büyük bir şans, iyi hizmetlerine orada da devam edeceğine olan inancım tamdır.
    0
    0
    Yanıtla