SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dün Ak Bugün Kara Diyenleri Millet İyi Biliyor"

0
Güncellendi - 2021-06-14 16:04:21
A- A+ PAYLAŞ

AKPi MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,  Malatya’nın Arapgir ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Arapgir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinleyen  Bülent Tüfenkci, gündeme dair de açıklamalar da bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece gündüz demeden ülkenin gelişmesi için gayret gösterdiğini ifade eden Tüfenkci, "2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde oynanan oyunlar hem iç kaynaklı hem de dış kaynaklı artarak devam ediyor. Biz geçmişte anayasa değişikliği yaparak Cumhurbaşkanını doğrudan halkın seçmesini sağlamıştık. Daha önce mecliste Cumhurbaşkanı seçiliyordu ve aylarca süren krizlere neden oluyordu. 19 yıllık AK Parti iktidarının yaptıklarını görmezden gelip geçmiş dönemle bu dönem arasındaki farkı unutturma adına bir çok algılar oluşturuluyor ama milletimiz kimin hizmet ettiğini kimin laf ürettiğini çok iyi biliyor. Geçmişte de siyasi partiler kapatılıyordu o zaman muhalefetin  söylediğine bakın, Marmaraya, metroya karşı tavrına bakın bugüne bakın. Esasında hiçbir şeyin değişmediğini her şeye karşı bir muhalefet geliştiğini görüyoruz. Biz eser siyaseti ile varız ve hizmet siyaseti ile de yolumuza devam ediyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak bu millete hizmet etmek istiyoruz’’ diye konuştu.

Halkın sorunlarını çözme noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirten Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi en az 4 kat büyüttük. Yollarımızla, köprülerimizle, hastanelerimizle yeni yatırımlarımızla farklı bir Türkiye’ye ulaşmış olduk. Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı da geçtiğimiz yolda gittiğimiz hastanede okuduğumuz eğitim kurumlarında bunu çok rahatlıkla görüyoruz Türkiye’de Üniversite sayımızı 2,5 katı arttırdık Havaalanı sayımızı 2 katı arttırdık bu anlamlı ile insanımızın refah seviyesini yukarılara çektik. İnsanımızın bu salgın sürecindeki zorluklarını oya dönüştürmeye çalışanlar bu süreç içerisinde algılar oluşturarak yıpratmaya çalışıyorlar. Biz hizmet üretiyoruz birileri gelip o hizmetleri törenlerle durduruyor. Bugün Marmaray’da müsilaj krizini görüyorsunuz. İstanbul’da projesi yapılan biyolojik arıtma tesisini niye durdurduklarını  bugün millete izah etmeleri gerekir. Şehir hastaneleri kurulduğu zaman bu paralar nereye gidiyor israf diyenler bugün iyi ki bu şehir hastaneleri var deyip bu salgının yükünü aldığını görünce hiç bu konulara değinmiyorlar. Bu lafları unutturmaya çalışıyorlar ama milletimiz unutmuyor. Dün ak diyenlere bugün kara diyenleri de bu millet çok iyi biliyor. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan kimseyi ötekileştirmeden bu millete hizmet etmeliyiz. Birileri mafyalar üzerinden Türkiye yönetilemiyor algısı oluşturulmaya çalışılsa da o mafyaları kimlerin koruduğunu, hangi dış ülkelerin koruduğunu, FETÖ’nün  niye Amerika’da olduğunu suç örgütü liderinin niye Birleşik Arap Emirliklerinde olduğunu düşündüğümüzde bunların oyunun bir parçası olduğunu net olarak görebiliyoruz.’’

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • erol (2 yıl önce)
    Sayın Milletvekili, bırakın dünün aklığını, bugünün karalığını, sizin yönetiminizde olduğu 10 yıl öncenin Türkiyesi ile şu an ın Türkiye’sini her alanda karşılaştırın, her alanda dahada kötüye gittiğimizi halk zaten biliyor, sizde bildiğiniz halde bu lafları etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • alperen (2 yıl önce)
    Ekonomik kriz var üst yöneticiler 2 yerde yüksek maaş alıp geçiniyor ama memur işçi asgari ücretli perişan bunu nasıl açıklayacaksınız 2023 de secimde ak mı karamı belli olacak Ekonomik kriz hükümetleri yıkar yenilerini kurar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Cezaevinden mektup getirdiniz. Kırmızı bültenle Aranan adamı TRT ye çıkardınız.O adamlın sahte ifadeleriyle Genel Kurmay Başkanı nı tutuklattınız.Siz MALATYA YA NE YAPTINIZ ONU BİR ANLATINDA BİLELİM.Satmaktan başka bir işiniz olmadı.Elini arkasına bağlayan adama sorusturma açmaya kalktınız.Adam yurt dışından ne hakaretler ve belgeler sunuyor birinizin sesi çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Ne güzel demiş sayın vekil.dün ne istediniz de vermedik,bitsin bu hasret yeter dön gayri diyenleride biliyor bu millet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Dune ak bugüne kara diyenler bir zamanlar megri megri diye tempo tutanlardir. Siz Malatya halkını cik aptal mi goruyonuzda aklıyla alay ediyoruz. Geçti bolu pazarı vekil bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Tüfenkci anında ofsaytta... Ama her zaman olan bu... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdogandan-natoda-akillari-karistiran-hamdolsun-cikisi-457533h.htm
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Sayın vekilim hem iç kaynaklı hem dış kaynaklı oyunlar devam ediyor bu cümleyi ekonomi iyi iken kullansanız karşılığı olur. Eee şimdi bakıyoruz en büyük oyunlar devleti yöneten kademelerde 20 yılda 23 kez ihale kanunu nu değiştiniz Eğitim sistemini 7 kez değiştiniz yine olmadı. Yargıyı hiç söylemeye gerek yok inşallah bir gün size lazım olur. Ne yaparsanız yapın adalet sistemini çökerttiyseniz her şey karanlık demektir. Sadece Malatya TKDK dosyalarını inceleyin Kimlere neler veriliyor nedense hepsi ya ak partiye yakın ya sivil toplum kuruluşları yönetimlerine Bu mudur hak adalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Şaka gibiler
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (2 yıl önce)
    kendilerini tarif etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Ak parti ne yaptı.arapgirde.çalışan üreten faydası olan belediye başkanını,aday göstermedi.belediyeyi. kaybetti.ne güzel oldu demi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Bülent tüfekçi vekilmi yav arkadaş ne kadar Malatya'ya faydası olmayacak yada olmayan birisi varsa tutmuş vekil yapmışlar sonra derler çevre yolu hızlı tren ooo çok beklersiniz cokkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    He he
    0
    0
    Yanıtla
  • Zurna (2 yıl önce)
    Millet sizleride artık iyi biliyor sen kayıtsız ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Yaptığınız beton yığınlarının hiç bir önemi yok..çünkü en önemli şeyi yok ettiniz..Adaleti..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    önce A.Gül,B.Arınç,A.Babacan,Nihat Ergün Suat Kılıç...... ak diyordu D.Bahçeli ,S.Soylu,D.Perinçek size kara diyordu.Bugün tam tersi. Yatırıma gelince yol yaptık köprü aptık hastane yaptık diyorsunuz.O yolları Eski hükümetlerin yaptığı Tüpraş,Petkim,Demir çelik fabrikaları,Mensücet fabrikaları,Tekel fabrikaları,şeker fabrikaları.....nı satarak yaptınız.Daha mallarına çökülen garibanların mallarınıda saymadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hodri meydan (2 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim peki senin savunduğun gurup bu ülkeye ne yapabildi birde onu say bakalım eminim herkez çok şaşıracak evde oturup da ahkam kesmeye benzemez siyaset
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş kusura bakma da adam burada zihniyetim bunu yapacak ya da yaptı demiyor. Mevcut yönetimin yaptığı yanlışı eleştiriyor. Sizde hemen çıkıp senin desteklediklerin ne yaptı diyorsun. Yerinizde olsam taraf tutmayı bırakıp yapılan yanlışı eleştiririm. Ülkeyi 20 yıldır bunlar yönetiyor. Arkadaşın üstte her yazdığı da doğru. Türkiye'deki fabrikaların alayını sattılar yalan mı? Yaptıkları hizmet diyorsun ya onu senin benim paramla yapıyor ve yapmak zorunda, çıkıp bununla övünülmez. Üstüne üstlük o yapıyor dediğiniz hizmette yandaş şirketlere kaç milyon liraların peşkeş çekildiğinden haberiniz var mı sizin. Eminim ki onu da bilmiyorsunuz. Daha çıkmış savunuyorsunuz. Yetmezmiş gibi Türkiye'nin doğal güzelliklerini mahvettiler. Ülkeyi beton yığınına çevirdiler ve daha da çıkmış biz doğacıyız diyorlar. Bir gidin Kaz Dağları'na - Salda Gölü'ne - Ayder Yaylası'na - Uzungöl'e - İkizdere'ye - Hasankeyf'e - Dipsiz Göl'e ve daha mahvedilen onlarca güzelliğe gidin bakın, ne halde diye... Ülkenin ayarlarıyla oynadılar. Halkta işsizlik tavan oldu, sokakta gördüğünüz her 10 gençten 9'unun kafasında dil öğrenip yurt dışına gitme fikri var. Her neyse... Umarım sizde artık neyin ne olduğunu görürsünüz...
    0
    0
    Yanıtla
  • hodri meydan bey ilk dönemlerinde akp iyi şeyler yaptı ama ondan sonraki dönemleri hep akceli işler yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı güzel bunlar hep yap işlet devret modelli ile yapıldı örnek olarak osman gazi köprüsü yapıldı maliyeti 3 milyar dolar olsun yıllık devlet garantısi kapsamında neredeyse 750 milyon dolar geçmeyen araç parası ödüyor ayrıca geçenlerden yüksek ücret alıyor üstelik bunu 25 yıl ödeyecek devlet. siz hayatınızda osman gazi köprüsünden belki hiç geçmeyeceksiniz ama senin vergilerinle bu ödenecek yani yapılan hizmetler bizim 30 yıllık borçlandığımızı gösteriyor ayrıca bu ihaleller nasıl yapılıyor anlaşmalar neden tl ile değilde dolar ile yapılıyor bunu neden sorgulamıyorsunuz hani bir damat bakanımız vardı gazeteciye siz dolarlamı maaş alıyorsunuz diyordu ben de soruyorum bu ülke vergilerini dolar üzerinden mi alıyor ki ihaleler hep dolar ile yapılıyor bak bir mafya lideri çıkıp konuşuyor kimseden tık yok içişleri bakanı 10 bin dolar alan siyasetci var diyor amam açıklamıyor neden bu kokuşmuş bir sistemi gösteriyor bu halde hala savunursan seni yönetenlerde ben ne yapsam millet beni destekliyor daha fazlasını yapma cesaretini gösteriyor şimdi kanal istanbul gündem de bu projenin ülkeye ne faydası olacak anlatsınlar da bilelim ama burada büyük bir rant var onun peşindeler vatandaş açlık yoksuluk içinde kıvranırken bu projeye ayıracakları kaynakla çiftci üretici desteklense istihdam sağlansa vatandaş evine ekmek götürse kötü mü olur akp artık millet den koptu bu iş artık düzelmez 2002 yılında nasıl siyasi partileri baraj altında bırakarak akp yi iktidar yaptı ise şimdi de miillet bunu yapacak feraseti gösterecektir ve nice ülkeyi yönetecek yiğitler var merak etme
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    hiç bir kul anasından günahkar doğmaz ak olanda ömür boyu hata yapmayacak diye bir kuralmı var akp'lidir hata yapmaz deniyorsa zaten korunuyor demektir bu durum ne yaparsam yapayım her zaman doğrudur mantığıyla gri pasaport verir,çifterçifter maaş alır politika yapıyım deyip yalana kılıf bulur kendinden olan haksızsa haklı olur olurda olur biride çıkıp yanlış yapıysınız dedimi dakkada kara diyiyi oluyu güçlünün adaleti nalıncı keseri kendine çalışıyı Allahınıza gurban malatyalılar
    0
    0
    Yanıtla