SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonasında Üçüncü Oldu

0
Güncellendi - 2019-12-02 17:41:21
Dünya Şampiyonasında Üçüncü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un kick boks sporcusu Mehmet Kaya, Dünya Kick Boks Şampiyonasında 57 kilogram point fighting dalında üçüncü oldu. Malatya Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi İhsan Ulak, spocuları yalnız bırakmadı. 

Dünya Kick Boks Şampiyonası, 23 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. Dünya Kick Boks Şampiyonasında, Kick Boks Milli Takımı 3 Altın, 5 Gümüş ve 9 Bronz olmak üzere toplamda 17 madalya kazandı. Milli formayla mücadele eden Mehmet Kaya, Dünya Kick Boks Şampiyonasında 57 kilogram point fighting dalında üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. 

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, “Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Sporcularımız 17 madalya kazanmıştır. Şampiyonada bütün sporcularımız devleti, milleti, bayrağı için elinden geleni yaptı, hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca, sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize ve şampiyonada görev alan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. En büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, bakan yardımcılarımız Hamza Yerlika’ya, Sinan Aksu’ya İhsan Selim Baydaş’a, Halis Yunus Eröz’e teşekkür ediyorum. Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a, Spor Toto Teşkilatı Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik’e, bütün Gençlik Spor Bakanlığı teşkilatına ve bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza ve yüce milletimize teşekkür ediyorum. Aldığımız madalyaları tüm şehit ve gazilerimize armağan ediyorum” dedi.

 Dünya Şampiyonası’nda derecece elde eden sporcular şöyle: 

Şampiyon olan sporcular

Emine Arslan-52 kilogram full contact, Duygu Turan-50 kilogram kick light, Gülşah Kıyak-60 kilogram kick light

 İkinci olan sporcular

Hayriye Türksoy-48 kilogram full contact, Yusuf Açık-artı 91 kilogram full contact, Dilara Keleş-70 kilogram kick light, Nurettin Diler-63 kilogram kick light, Recep Men-74 kilogram kick light 

Üçüncü olan sporcular

Büşra Demirayak-65 kilogram full contact, Çiğdem Kırvaç-60 kilogram full contact, Emre Korkmaz-63.5 kilogram full contact, Sedat Demir-51 kilogram full contact, Serhat Değermenci-86 kilogram full contact, Emre Şahin-57 kilogram kick light, Şeymanur Canpolat-artı 70 kilogram kick lght, Dilan Dumanlı-70 kilogram point fighting, Mehmet Kaya-57 kilogram point fighting.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız