SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünya Türkiye'yi Bir Kez Daha Tanıdı"

0
Güncellendi - 2019-10-27 02:20:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan operasyon çalışmalarını ilk günden itibaren tüm dünya yakından takip etti, herkes Türkiye’yi bir kez daha tanıdı” dedi.

Çalık, Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez TOKİ Bölgesinde düzenlenen park açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çalık, “Ülkemiz bir taraftan hükümet olarak, belediyeler olarak, hizmetlerimizi yaparken diğer taraftan da sınır ötesinde ki operasyonlarımız, terörle mücadelemiz devam ediyor. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan operasyon çalışmalarını ilk günden itibaren tüm dünya yakından takip etti, herkes Türkiye’yi bir kez daha tanıdı. Türkiye’nin Kurtuluş Savaşında vermiş olduğu bu azimli kararlı tavrını, sınırlarını korurken verdiği mücadeleyi, bayrağı için, ezanı için, ülkesi için, vatanı için vermiş olduğu mücadeleyi herkes Barış Pınarı Harekatında bir kez daha gördü. Barış Pınarı Harekatı başladığı andan itibaren bir çok vatandaşımızdan, 70-80 yaşındaki dedelerimizden, hanımlarımızdan mesajlar alıyoruz, ‘Bizi gönüllü asker olarak gönderin  Barış Pınarı Operasyonuna katılalım’ dediler. Ben bu vatan sevgisinden, bayrak sevgisinden, ezan sevgisinden dolayı bütün milletime şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok net olarak ifade etti;  ‘Biz terör örgütlerine asla müsaade etmeyeceğiz.’ Hangi terör örgütü olursa olsun,  hangi adla terör örgütü gelirse gelsin, adı ister PKK olsun, ister PYD olsun, ister YPG olsun, isterse FETÖ olsun, ülkemiz ve milletimiz için fark etmez, polisimiz ve askerimiz için fark etmez, hepsini geldikleri gibi geri göndeririz. Teröre ve teröriste sıfır tolerans diyoruz. Hangi mekanda olursa olsun ülkemizin menfaatlerinin karşısında duranlarla da mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.” Dedi.

Çalık şu şekilde konuşmasını tamamladı:

“Ülkemizde 4 milyon Suriyeli var, Avrupa Birliği üyesi ülkeler bırakın 4 milyonu,  4 tane Suriyeliyi bile alırken tereddüt ederken, bizim 4 milyon Suriyeli misafirimize kapılarımızı açmamızı anlayamadılar. Ama eğer sınırlarımızla, eğer sinirlerimizle oynarlarsa bu kapılar sonuna kadar açılır ve buradan Avrupa’ya hep birlikte yol olur. Biz kardeşlerimize ev sahipliği yaptık. Şimdi terörden arındırılan bölgeye Türkiye’de yaşayan Suriyeli kardeşlerimizi yerleştireceğiz. Ben vatanımız ve bayrağımız uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla,  gazilerimizi minnetle anıyorum.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    Baskomutanlik ataturke verilmistir.Tarihi iyi Okuyun
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    İyi güzel de bizlerde sizi 20 yıldır tanıyoruz. Yeter yav yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Söylediklerine kendisi inanıyorum boş sözler palavra palavra palavra
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Sayın vekilim sizin sayenizde tanıdı :) Reis yapıyor sizde gelip sanki bişey yapmışşsınız gibi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ss (4 yıl önce)
    Suriyeliler kendileri gidip savaşsın bir dolu askerlik çağında erkek nüfusları var!! heryerde dükkan açmışlar daha giderler mi başka yere??
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Türkiye nin bir tane başkomutanı vardır. O da bilindiği üzere, bilmeyenler için yazıyorum Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Sayın Çalık siz öncelikle Malatya nın sorunlarını bir çözün. Kendi şehrinin sorunlarını çözemeyen vekilin memlekete ne faydası olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Bu haber sayesinde, bizde sizin vekil olduğunuzu hatırladık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    4 milyon vasıfsız insanı dolduruyorsun ülkene sonra Avrupa'ya açarım kapıları diyorsunuz..Avrupa kaale alirmi bu sözleri? Almasaydin..kimse sana zorla al demedi.. Suriye de savaş bitti..gönderin ülkelerine..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan ali (4 yıl önce)
    Hep aynı sözler..ne yaptığınızı anlamaya çalışıyorum anlamıyorum..5 milyon mülteci bir ülkeye getirilmi Allah aşkına? Bakın sayın vekil İstanbul ve Ankara neden gitti? Bu getirdiginiz mülteciler yüzünden..artık insanlar illallah etmiş durumda..istemiyor kimse bu Suriyelileri..erken seçim e gidecek olursa ülke kesinlikle oy vermeyeceğim akp ye..vergimizi paramızı fakirin fukaranın parasını Suriyelilere yedirin bakalım..seçim yaklaşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (4 yıl önce)
    dünya türkiye yi bir kez daha tanıdı diyorsun da bizde seni çok iyi tanıdık adaletli biri değilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Baş komutan olası bir savaşta orduları yönetir ve bizzat savaşın içinde yer alır.Atatürk savaşlarda ordunun içinde yer almış ve düşmanla savaşmıştır.Baş komutan sadece Ulu önderimiz Atatürk'tür.Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak kendine gelen bilgiler açıklamıştır.Sayın Çalık'ın bilgilerine
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit (4 yıl önce)
    Yeter Artık Bırakın Gidin ki Yeni Siyasiler Yeni Simalar Gelsin
    0
    0
    Yanıtla