SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Durak, Valilik Binasına Perde Oldu!

0
Güncellendi - 2021-04-21 15:03:47
Yeni Durak, Valilik Binasına Perde Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da şehir içi ulaşım ağının yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biri olan ve toplu taşıma araçlarının seferlerinin düzenlendiği Çilesiz Otobüs Durağında yapılan yenileme çalışmaları tamamlanarak durak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yanı sıra şehir içinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Modern ve daha güvenli hizmetin sunulması adına geçtiğimiz günlerde yenileme çalışmalarına başlanılan Valilik yanında yer alan 65 metre uzunluğundaki Çilesiz Otobüs Durağında çalışmalar tamamlandı.  Eskiyen ve yıpranan profillerle birlikte, saclar, bordürler ve kilit taşlarının yenilendiği durakta yer döşeme yüzeyi kaplanarak hizmete sunuldu.

Yenileme çalışmalarının tamamlandığı Çilesiz Otobüs Durağı’nda incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günlük binlerce vatandaşın kullandığı Çilesiz Otobüs Durağı’nın modern ve daha kullanışlı bir hale getirildiğini belirtti.

İnceleme gezisi sırasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerde alan Başkan Gürkan, durakta bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek durağın yenilenen hali hakkında vatandaşların görüşlerini dinledi.

Valilik yanında bulunan Çilesiz Otobüs Durağı’nda yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte durakta bulunan alanlara Malatya’nın eski fotoğrafları da eklendi. Durakta bekleyen vatandaşlar yapılan yenileme çalışmalarından memnun olduklarını belirtirlerken, Malatya’nın eski fotoğrafları ile de nostalji yaşadıklarını dile getirdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • mlx (2 yıl önce)
    İnsanları memnun etmek zor.şimdi o durağı daha alçak yapsalardı.efendim milletin kafası durağa çarpacak.efendim müteahhit yada taşeron firma malzemeden mi çaldı diye,bu kezde haber yapılacaktı.birileri düşünmüş,yapmış,güzelde olmuş.ha eksiği vardır,fazlası vardır.emeği geçenlerin eline sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Komedi (2 yıl önce)
    Helal olsun ne yatırım ama :)
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    sonunda adam gibi bir bekleme yeri yapılmış
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (2 yıl önce)
    malatya haber sitesi elmi değiştirdi önceden çok tarafsız bir haber sitesiydi, yandaşda değildi. eleştiri mutlaka olacak ,ancak bakıyorum şimdi yapılan herşey eleştiriliyor durak yenilenmiş başlıkta onu bile eleştiriyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (2 yıl önce)
    Yok arkadaş yok ne yaparsan yap burda ki kadrolu yorumcuların bazılarını beğendiremezsin...Adamların derdi üzüm yemek değil belli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çünkü yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara otobüs durağı yapmak buna bir de 1 MİLYON TL harcamak ancak sizin gibi, Fahri Kayahan adını kullanıp, kasaba kafasından kurtulamaynların şehrinde yapılabilecek ucube bir iştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi siz bayağı metropol bir kafasindasiniz..Harcanmayin bence buralarda yorum yapmakla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Batuhan (2 yıl önce)Fahri isimli kullanıcı yorumuna
    800 bin tlye yapıldı o durak 800 bin tlye nasıl bir üzüm yiyeceksin bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzümünü yerken astarını almışlar haberin yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Emeğine sağlık ama o panodaki resimleri zımba teliyle tutturmak olmamis
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Var olan yeri,2 starbucks görmüş mimara cizdirmişler ve yapmıslar.Bu mu yenilik?Alternatif cözüm üretilse daha iyi olurmuş.Karsıdaki park alanı kullanılabilirdi.Tüm otobüsler iç cebe alınacak sekilde yolcu bekleyebilirdi.Kaldırım işgal edilerek durak yapılmaz.Vizyon yok,çözüm yok.Bol makyaj var.60 yasından sonra yapılan bol makyaj gibi sırıtmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Sn.Başkanımıza teşekkür ederiz.Güzel olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Uyf ne hizmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruhelat (2 yıl önce)
    Ramazan ayınız mübarek olsun es selamun aleyküm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Valilik binası Tescilli bir bina Tescilli bir binanın duvarının dibinde binanın görüntüsünü engeleyen bu yapının yapılırlen Malatya belediyesince koruma kurulunda gerekli görüş ve şzin alındımı yıllar öncrsinnde MC DANILTIS yapılacaktı bu tescilli eserlerden dolayı inşaatı durdulrulmuştu Kültür Turizim müdürlüğünü göreve davet ediyoruz Valiliği göreve davet ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın belediye başkanı güzel bir hizmet olarak nitelendiriyorum ama bir eksikliği de gündeme getirmeden yapamayacam söz konusu durak ise binlerce işçinin bezginler otel yanında ki trafodan bindiğini eski akp binasının önünde bindiğini ve buralarda durak olmadığını da göz önünde bulundurun benim sizden beklentim biraz olsun işçileride düşünmeniz bezginler otelin yaninda ki trafonun orada yazlı kışlı işçiler sıkıntı yaşıyor ayrıca o bölgede gelişi güzel park etmeninde önüne geçemediniz servis araçları resmen o bölgede çok büyük sıkıntılar yaşıyor..Ben bunları söylüyorum ama değişecek bişey olur mu diye sorarsanız değişeceğini bende düşünmüyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (2 yıl önce)
    Malatya'nın eski fotograflarını durak duvarşarına koymadan önce fotografların altına yazdıklarını bir bilene sorsaydınız.Eski Belediye binasının altında Valatya Valiliği yazıyor. Bi işi de doğru yapın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer baba (2 yıl önce)
    Okuyucular bence şu noktayı kaçırıyorlar Malatya haber gerek kadrosu gerek yayınladığı Malatya tarihi ile alakalı yazılar ile Malatya hafızasını ayakta tutmaya çalışan bir haber sitesi Geçmiş yıllarda Kızılay kulübesinin yeni cami silüetini engellediği haberini yapıp yeni camimizin önünün kapanmasına engel olmuştu sayın editör hafızası iyi bir okurunuz olarak bu haberi bulup habere eklerseniz insanlar konuyu daha iyi anlayacaktır niyetinizin Halis olduğu ve amacınız daha açık ortaya çıkacaktır Bir de anlamadığım şu durağa yapıştırılan afişlerde Başkan beyin ismi var başkanım isminiz olmasın o resimler kalıcı olsun mevki makamlar geçicidir eserler ve veballeri kalıcıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Salman (2 yıl önce)
    Iyi ya işte çirkin bir binayı perdelemiş! Selo Başkan bazen iyi işler de yapıyor. Yani şimdi belediye çalışan mimar ve mühendislerin de hakkını yemiyelim.Elinize sağlık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (2 yıl önce)Abdullah Salman isimli kullanıcı yorumuna
    Çirkin mi Malatya nın en eski en tarihi Valiliğine çirkin demek Malatyalı olmadığınızı gösyeriyor asıl yapılan uyduruk durak çirkin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (2 yıl önce)
    Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız şayet nasıl olmuş diye bizlere soruyor ise cevabımız kesinlikle olmamış!!! Neden olmamış? Yapısı, malzemesi, görselliği değil. O durağın kendisi oraya olmuyor. Biz vatandaşlar o kaldırımı kullanamıyoruz. Ve tabi ki Yeni Cami önündeki duraktan dolayı o kaldırımda kullanılamıyor. Ben yaklaşık 40 yıldır aynı durakları görüyorum. Ancak bu 40 yılda dünya ve Malatya çok değişti ve büyüdü. Biz de artık bir yöneticimizin cesaret gösterip bu durakları uygun yerlere taşımasını, yoğunluğu dağıtmasını ve şehir içinde bekleyen bir otobüs görmemeyi istiyoruz. Ve lütfen vatandaşlarımızda yerel yöneticilere oy verirken sadece hizmete ve vizyona bakarak oy versinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade vatandaş isimli arkadaş sen neyi bekliyorsun mesela durakları kaldırıp binlerce insanı bı o kadar uzakta mı inmesini bekliyorsun hadi kaldırdık nereye götüreceksin yer mi var biraz olsun laf olsun torba dolsun mantığı ile hareket etme ve arkadaş....
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (2 yıl önce)
    Durak ihalesini Meston A. Ş. 850.000+KDV ye almış. Şöyle bir bakıyorum da ihale bedeli çok yüksek değil mi? Sizce bu iş ihale bedelinin yarı fiyatına yapılabilirmiydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle doğru bir tespit belediye bir cebindekini diğer cebine transfer çabası başka bişey değildir heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 milyon liraya kaç katlı bina yapılır, mühendis arkadaşlar saha iyi bilir. Yapılan durağa 1 milyonluk ne iş yapılmış. Kesinlikle sorgulanması gerekiyor. Ben yaptım oldu ile bitecek bir iş değildir. Herkesin hakkı var harcanan paralarda..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanayide git 1 boy profilin fiyatını bir sor.1 torba çimento 'nun fiyatını bir sor.sonra yorum yapın.1 kilo kırmızı biber 20 lira.bir kilo domates 7 lira.eski türkiye yok artık.yeni ve pahalı türkiye var.hayaldi gerçek oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • birisi (2 yıl önce)
    bu durağı yapan mimar ya da mühendis çok düşünmüş mü yapmak için.görüntü desen tam fiyasko kapkara bir duvar gerdirmişler.üstünede iki, tane direk oldu sana durak elin oğlu dijital duraklara geçti biz halen ellili yılları yaşıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    Valilik binasına perde olsa ne olur.? Olmasa ne olur ? Gayette güzel bir çalışma eski hali mezbelelikti. Elinize sağlık Sayın Selahattin Gürkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok çirkin kapa ve bir o kadarda kullanışsız durak mı kaldırımı belli değil. Elin oğlu dijital duraklara geçmiş dakika dakika yolcuya bilgi veriyor siz hala Selahattin başkanın berberine tıraş oluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehirler mimari yapılar ile karakter kazanır. Mesela Yeni Cami, şehir merkezine bir kimlik kazandırırken, Vilayet Binası şehrin merkezinde, özgün mimarisi ile şehrin onun çevresinde karakter kazanmasına hizmet eder. Tabii bu hususları kimin için anlatıyoruz ki, kasabalı bir kafadan şehirli davranışı ya da düşüncesi beklemek de beyhudedir. Cahil cesareti de şehirlerin geleneksel kimliğini yok eden en önemli unsurdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem bey acı olan bir diğer konuda yıkıp yok ettikleri Malatya ile simge konumundaki eski belediye binası gibi binaların İnönü stadın ve diğer yerlerin eski resimlerini de hangi yüzle orda sergiliyorlar. Yazıklar olsun bu yetersizliğe alkış tutanlara her konuya siyası at gözlüğü ile bakanlara yazık oluyor Malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaferan (2 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Zafer bey anladığım kadarıyla siz şehir plancısı olarak görev yapıyorsunuz yada mimar..Yav ALLAH aşkına size bırakacaklardı böyle konularıda görecektik Malatya daha nasıl kötü hal alır diye. İşinize bakın sabahtan akşama kadar eleştirmekle gemiyi yürütemezsiniz....
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Otobüs durağı, kaldırım ve yol çalışmaları bence hizmet değil çünkü bunlar belediyenin rutin işleri zaten. Bunlar için belediye başkanına bile gerek yok bence. Sonuçta kendiliğinde otomatik işleyen işler bunlar. Asıl devasa projelerle bir başkan bir şehir fark oluşturur. Gidin Kayseri, Gaziantep ve Eskişehir'e bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (2 yıl önce)
    Brovo motaşa süper hizmet avrupada bile böyle hizmet yok
    0
    0
    Yanıtla