SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durumu Hafta İçinde Netlik Kazanacak

0
Güncellendi - 2020-08-24 02:11:10
Durumu Hafta İçinde Netlik Kazanacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak Beşiktaş’ın formasını giymek isteyen Gökhan Töre’nin durumu hafta içerisinde yapılacak olan görüşmeler sonrası netleşecek.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’ın kadrosunda görmek istediği Gökhan Töre, sezonun sona ermesinin ardından Yeni Malatyaspor yönetimine, siyah beyazlı takımın formasını giymek istediğini iletmişti.

Yeni Malatyaspor yönetimi, bir yıl daha sözleşmesi bulunan Töre’nin transferiyle ilgili Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı siyahlı yönetim, Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a transferine karşılık bir miktar para ile oyuncu isterken, şuana kadar yapılan görüşmelerde net bir durum ortaya çıkmadı.

Beşiktaş’a transfer olmak isteyen, şuana kadarda takımın kamp çalışmalarına katılmadığı bildirilen Töre için harekete geçen Yeni Malatyaspor yönetimi, bu süreci noktalamak istiyor. Töre’yle bir görüşme yapacak olan kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer sürecini netleştirmeyi planlıyor.

2019-2020 sezonunda sarı siyahlı kulübe katılan Gökhan Töre’nin sözleşmesi Mayıs 2021'e kadar uzatılmıştı. Beşiktaş’a dönmek isteyen 28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Çocuğun bakışına baksanıza ben gideyim abi der gibi git gardaş eski G.Töre yok sende topla çalım atıp geziyon arkası yok,sonra Malatyada eğlence merkezleri yok bura seni açmaz.Akpınar var orada da her akşam tak tuk sıkıyorlar korkarız biz oralardan Ahhh Ah Malatyanın o eski kabadayılarından ne ola biri burada yaşasaydı bu sahte kabadayılar pabuçlarını nereye saklayacaklarını şaşırırlardı o derdimiz de daha ayrı neyse diyeceğim senin gitmen Malatyaspor adına iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Terminalakadar bavulunu.ben tasırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Terminalakadar bavulunu.ben tasırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Bırakın gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Beşiktaşın parası kalmadı.Bonservis bedeli ödeyemez.Ancak takasla gidebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    İşi gücü rast gelsin,ayağına sağlık,keşke yerine İstanbulsporda kiralık oynayan Beşiktaşın futbolcusu ESLEMi alsalar..................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    istanbul topculari yazık ne varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Hemde hiç durma Beydağı Turizm den Biletini biz kesek.
    0
    0
    Yanıtla