SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya 7 Haftadır Kazanamıyor

0
Güncellendi - 2019-03-11 03:14:38
E.Yeni Malatya 7 Haftadır Kazanamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un galibiyet özlemi 7 maça çıktı. Sarı kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 2 karşılaşmada berabere kaldı, 5 karşılaşmayı ise kaybetti.

Süper Ligin 25.haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde üst üste 4.mağlubiyetini alırken, toplamda 7 karşılaşmada galip gelemedi. Sarı kırmızılılar, ligdeki son 7 maçında 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını 29 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı. Sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısın sahasında Göztepe karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetle başlasa da sonraki 7 karşılaşmada istediği sonuçları alamadı. İkinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebilen Malatya ekibi, ligdeki son 4 karşılaşmasını ise kaybederek, Süper Lig’deki en kötü performansını almış aldı.

ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ MAĞLUBİYETLERİNİ ALDILAR

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’deki kötü gidişatı bir türlü durduramıyor.

Ligde, ilk yarıyı iyi bir şekilde tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya galibiyetle başladı ancak gerisini getiremedi.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada sadece 5 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, ligde oynadığı son 4 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, ligin 22.haftasında Beşiktaş’a 2-1, 23.haftada Çaykur Rizespor’a 3-0, ligin 24.haftasında Medipol Başakşehir ve 25.haftada ise Demir Grup Sivasspor’a 2-0’lık skorlarla mağlup oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatya'nın Sivas maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M A (5 yıl önce)
    Kurban kestirmek lazim baskan
    0
    0
    Yanıtla