SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya G.Saray'la Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2018-10-28 17:30:20
E.Yeni Malatya G.Saray'la Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Evkur Yeni Malatyaspor 3 futbolcusundan yoksun çıkacak

Ligdeki son 3 maçında galibiyet alamayan Malatya temsilcisinin 12 puanı bulunuyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray karşısına üç futbolcusundan yoksun çıkacak.

Ligde geride kalan 9 karşılaşmanın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Danijel Aleksic'in sakatlığından dolayı bu hafta forma giymesi beklenmiyor. Sarı-siyahlılarda defans oyuncusu Arturo Mina sarı kart cezalısı, daha önce ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu'nun tedavisi ise sürüyor.

7 futbolcu sakat

Galatasaray'da karşılaşma öncesinde 7 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımda Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Fernando Reges, dün yapılan antrenmanda tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli ise tedavilerinden sonra takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile yapılan maçta göğsüne aldığı darbe sonrası akciğer sönmesi teşhisi konan Yuto Nagatomo ise hastanede müşahede altında tutuluyor. Ayak parmağından ameliyat edilen Emre Akbaba ise sezonun ilk yarısını kapatmıştı.

Sarı-kırmızılı takımda Mariano Filho karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, müsabakada kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacak.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Mina ve aleksic olsa %80 maç bizim derdim ama aleksic in yokluğunu hissederiz. Mina bazen dengesiz oynuyor ne yaptığı belli değil. Gözü kapalı attığı pas yüzünden ankarada penaltı pozisyonu oldu ama penaltıyı sadık yapmıştı. Bu maçta sadığ ın yanında kim olacak esas meselemiz o
    0
    0
    Yanıtla
  • Resmen kadro nun ligin en kalitesiz artı bir stoper in alternatifini dahi barındırmayan Allah a emanet bir kadro olduğunu özetlemişsin zaten alexsic 3 4 maçtır yok ondan ne gol var ne galibiyet Allah etmesin sadık a da birşey olsaydı stoper de kim oynardı iki takımında kadrosunda eksikler var Galatasaray yürüyerek bu maçı alır çünkü kadromuz çok kalitesiz ayağında platin olan ömer şişmanoğlu resmen kazıklamışlar artı donald çok kötü munzia dedikleri boş tranafer ikisini toplasan azubuike nin yanından geçmez bu takım bu yıl düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat AKÇA olur büyük ihtimal.
    0
    0
    Yanıtla