SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kupa Maçı Biletleri 5-10 TL

0
Güncellendi - 2018-10-30 04:58:49
EYMS Kupa Maçı Biletleri 5-10 TL
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 10.haftada Galatasaray'ı 2-0 yenerek, önemli bir galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına yoğunlaştı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Çarşamba günü sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 31 Ekim Çarşamba günü Yeni Malatya Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak.

Sarı kırmızılılar, Galatasaray maçının ardından ara vermeden Kırklarelispor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına başladı. Evkur Yeni Malatyaspor'un, kupa maçına farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan maçın biletleri  Salı günü 16.00'da satışa sunulacak. Bilet fiyatları şöyle:"Batı Alt-10 TL, Batı Üst-10 TL, Doğu Alt-5 TL, Doğu Üst-5 TL, Misafir-5 TL."

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Çarşamba günü saat 19:00’da kendi evimizde Kırklarelispor ile karşılaşacağımız Ziraat Türkiye Kupası müsabaka biletleri yarın saat 16:00’da satışa çıkacaktır. Passoligi mevcut olan taraftarlarımız passo.com.tr ve gişelerimiz den biletlerini temin edebileceklerdir. Passoligi olmayan taraftarlarımız maç günü sadece stadyum gişelerinden kağıt bilet alarak müsabakayı izleyebileceklerdir. Sezonluk kombinesi olan taraftarlarımızın, bu müsabakada kombineleri geçerli olacaktır" denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Bu fiyatlar yine de yüksek. Haftasonu 80 TL haftaiçi 10 TL toplam 90 TL. Malatya insanı için bu paralar çok yüksek. Malatya insanı bu parayı veremez.
    0
    0
    Yanıtla