SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'da Kupa Mesaisi Başladı

0
Güncellendi - 2018-12-04 18:35:14
E.Yeni Malatya'da Kupa Mesaisi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Ertaç Özbir ile forvet oyuncusu Adem Büyük katılmadı. Kaleci Ertaç Özbir, takımdan ayrı salonda çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'de 14 hafta sonunda 22 puan toplayan sarı kırmızılılar, 6 Aralık Perşembe günü TFF 2.Lig ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşılaştıktan sonra 9 Aralık Pazar günü lig maçında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılı takımda Akhisarspor maçı hazırlıkları esnasında kasığından sakatlanan Adem Büyük'ün Etimesgut Belediyespor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında forma giyemeyeceği, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi çalışmalara başlayacağı ancak o karşılaşmada forma giyip giyemeyeceğinin maç saatine kadar netleşeceği öğrenildi.

Bu arada Akhisarspor ile oynanan maçta sarı kart gören Guilherme ve Khalid Boutaib ise cezalı duruma düştü. Bu iki oyuncu Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Kupa mesaisinde Akhisarspor maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışmasıyla idmanı tamamlarken, maçta yedek soyunan ve oynamayan oyuncular ise istasyon çalışması yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık bu takımın bel direğidir.Transferinde gözdesidir.orta saha ve forvetler pozisyonları hoyratça harcar ona pek ses etmeyiz.Ama sadık son adam olarak bir hata yaparsa yerden yere vururuz.Bunu hiçbir vicdan kabul etmez.Hoca halen frikik atışını kullanacağını bile bilmiyor.Bence sadık ın kalitesi takımın çok üzerinde.onun için göze batıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Simdide sira hocayami geldi Haksizlik yapmayalim bu gedişle seneye hoca 3 büyüklere gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Suclayacak kimse kalmadi simdi de Erol hocayami laf atan AYIP ÇOK AYIP erol hoca ya söylenecek söz yok lütven yapmayin Türkiyenin en az bütceli takimiyiz şu anki konumuz çok iyi Sadik o da insan makina degil sen hata yapmiyormusun Koşmayan oyuncu varsa haklisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)
    Sayın editör akhisar maçında cezalı duruma düşenler bu cezasını kupa maçında çekmeyecek mi yani erzurum maçında oynayabilirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Cakmak (5 yıl önce)
    Saygi değer erol hocam ben iyi bir malatya spor taraftariyim dikkatimi ceken sey sadik cifpinarin yapmis olduğu hatalar izlediğim mavlardan sadik simdiye kadar takimin 6 puanina mal oldu bence sadiğin da biraz yedeğe cekilmesi lazim saygilarimla.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    erol hocanın futbolcular üzerinde ağırlığı yok bence. eğer ağırlığı olsa böyle berbat futbol olmaz.. galatasaray. trabzonspor.. fenerbahçe maçlarını oynayan topçular aynı futbolcular. bu maçta nasıl oluyor da gülerme hariç bütün futbolcular çok kötüydü özellikle rahman buğra
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasbi ağa (5 yıl önce)
    SAYİN TEKNİK HEYET; GOLCÜ OLARAK BOUTALİP É VERDİĞİNİZ TOLERANS NE ZAMAN SON BULACAK. YA KARDEŞİM BİZİM GOLCÜSÜ VARDI ZATEN EREN TOZLU YA BU ADAM GİBİ DEĞER VERSEYDİNİZ EREN ŞİMDİ DAHA ÇOK GOL ATMIŞTI. YETER BOUTALIP İN KREDİSİ BITSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Eldeki malzeme bu alternatif forvet ömer şişmanoğlu var o da müzmin sakat takımın başka bi forveti varmı
    0
    0
    Yanıtla