SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E. Yeni Malatya'dan Guilherme Hamlesi

0
Güncellendi - 2018-12-21 01:39:26
E. Yeni Malatya'dan Guilherme Hamlesi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılı yönetim, transfer çalışmaları kapsamında şuanda takımda kiralık olarak forma giyen Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme'nin bonservisi içinde harekete geçti.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, sezon başında Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 27 yaşındaki Brezilya asıllı oyuncunun ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performans büyük alkış aldı.

Guilherme Costa Marques'i satın alma opsiyonuyla bir yıllığına İtalya Seri B ekibi Benevento Calcio'dan kiralayan Evkur Yeni Malatyaspor, başarılı oyuncunun bonservisi için harekete geçti. Asistanaliz.com'un radyodaki canlı yayınına katılan Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Guilherme'yle ilgili, Brezilya asıllı oyuncunun bonservisinin 3 milyon Euro olduğunu kaydederek, bunun yüzde 50'sini alabileceklerini ifade etti.

Braga, Benevento, Gil Vicente ve Legia Warszawa takımlarında da forma giyen Guilherme, sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 14'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 15 karşılaşmada görev alan Brezilya asıllı futbolcu, ligde süre aldığı bin 226 dakikada 3 gol kaydedip, 7'de asist yaptı.

Sağ kanat, on numara, sol bek, orta saha sağ, merkez orta saha, sol kanat ve santrafor mevkilerinde de oynayabilen Guilherme, sezon başından buyana teknik direktör Erol Bulut'un en büyük kozları arasında yer alıyor.

Sol ayağını iyi kullanan ve top hakimiyetiyle dikkat çeken Guilherme'nin sözleşmesi 30 Haziran 2019'da sona eriyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Çok güzel haber. Guilherme Yeni Malatyaspor'a müthiş katkı veriyor. Muhtemelen çok daha yüksek paraya satarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • cihat (5 yıl önce)
    Şehirde seferberlik ilan edilsin bu oyuncunun bonservis ücreti için. Zira alınamazsa bu oyuncunun yerini doldurabilmek için atıl transferler yapılarak daha fazla para harcanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    satış opsiyonlu 3 milyon euro yüzde 50si yani 1,5 milyon euro ile alabileceğiz bu hakka sahibiz görüşme bile yapma yatır adamın hesaplarına 1.5 milyon euro bitsin bu iş..başkan bu adamı kaçırma.en kötü 6-7 milyon euroya satarız.düşün 2.oldun şampiyonalr ligine gittin 2 hareket 2 gol hop oldu sana 15 milyon euro..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yarın gel işe başla.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    işe ihtiyacın varsa gel ben sana iş verem
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim işe ihtiyacım var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Yuzde ellisini almak ne demek yani oyuncu hangi takimda oynuyacak bununla ilgili bir bilgi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Büyük katkisi var Süper oyuncu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    BİR AN EVVEL ALIN,TRANSFER İŞLERİNİ ÇABUK BİTİRİN, ALİ RAVCI HA GAYRET.................
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    kaç paraysa kaç para...quaresma misali guilherme bu takımı yıllarca sırtlar.adam gibi adam..ADEM BÜYÜK ne ise guilherme de odur..gerekirse malatya kendi arasında genede bu parayı toplar..yıllar önceki hatalara düşmeyelim..malatya bu ligden düşerse bir daha toparlanamıyor..iyisimi elazığ ın durumuna düşmemek için ayağımızı sağlam basalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Gerçekten de Malatyaspor Güliherme nin peşine düştüyse çok iyi yapmış demektir.
    0
    0
    Yanıtla