SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Efeler Ligi Hedefimizi Gelecek Yıla Bıraktık"

0
Güncellendi - 2021-03-16 04:04:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen, “Bu sene Efeler Ligi’ni hedef olarak koymuştuk. Çok büyük bir bütçemiz olmamasına rağmen ligde mücadele ettik. Biraz sporcu, biraz yönetim hataları, tecrübesizlikten kaynaklanan sebepler dolayı Efeler Ligi hedefimizi bir sonraki yıla bıraktık” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bütün branşlarda başarılı olduklarını ifade eden Cücemen, voleybol branşında daha başarılı olduklarını belirtti.

2020 yılında 2.Lig’den 1.Lig’e çıktıklarını anımsatan Cücemen, “Bu sene Efeler Ligi’ni hedef olarak koymuştuk. Çok büyük bir bütçemiz olmamasına rağmen ligde mücadele ettik. Biraz sporcu, biraz yönetim hataları, tecrübesizlikten kaynaklanan sebepler dolayı Efeler Ligi hedefimizi bir sonraki yıla bıraktık. Sporcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın destekleriyle seneye hedefimizi biraz daha büyüteceğiz” diye konuştu.

Cücemen, Malatya’nın Efeler Ligi’nde olmayı hak ettiğini kaydederek, gelecek sezon bu hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Cücemen, bir gazetecinin ‘teknik kadroyla ilgili bir çalışmanız olacak mı?’ sorusuna, “Ahmet Bilal Eroğlu şuanda takımımızın başında yer alıyor. İçimizden bir kardeşimiz, yıllarca takımımızın kaptanlığını yapmış, bu dönemde elini taşın altına koydu ve takımımızı yalnız bırakmadı. Tabii hedef büyütürsek onu da düşünürüz” cevabını verdi.

Takımda bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını ifade eden Cücemen, şunları söyledi:

“Grupta Play-off şansımız kalmadı. Kalan maçlarımızı kazansak bile hedefimize ulaşamayacağımız ya da küme düşmeyeceğimiz için, özellikle ekonomik durumla ilgili bir muhasebe yaptık. Bu kapsamda da Turgay Doğan, Ali Berke Sağır, Ali Can Dündar, Fatih Gündoğdu ve Palacios Christian Santos ile yollarımızı ayırdık. Tabii daha önce görev almayan ya da az görev alan oyuncularımız şans buldular. Onlarında tecrübeye ihtiyaçları var. Onun içinde yanlış bir karar almadığımızı düşünüyoruz. İki arkadaşımızı daha gönderme planımız vardı ama takım oynadığı maçlarda sıkıntı yaşamasın diye bu karardan vazgeçtik. Şuanda takımda yer alan oyuncularla gelecek sezonda da devam etmek istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • TATAR RAMAZAN (3 yıl önce)
    Mahmut abi başarılarınızın devamını diliyorum bizler senin emrindeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Hani efeler ligi hedefiyle başlamıştı. Yeni trendde zammın adı fiyat ayarlaması lige çıkamamanın adı da erteleme olmuş. Ne başarısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    sağlık olsun değerli başkanım. önümüzdeki sezon daha başarılı daha kaliteli olması dileğimle.
    0
    0
    Yanıtla