SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Efsanelerden Feyzullah'a Plaket

0
Güncellendi - 2019-01-07 20:08:36
'Efsanelerden Feyzullah'a Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Aralarında Malatyaspor'un efsane kadrosundaki isimlerden Feyzullah Küçük'ün de bulunduğu eski futbolculara, Büyükçekmece Belediyesi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede faaliyet gösteren spor kulübü yöneticileri ve spor antrenörleriyle “2018-2019 Spor ve Gençlik Yılı Yatırımlar ve Koordinasyon Toplantısı”nda bir araya geldi.

Bir dönem yeşil sahalarda fırtına gibi esen ve Büyükçekmece’de ikamet eden milli futbolcular Galatasaraylı Bülent Ünder, Muhammet Altıntaş, Adnan Esen, Savaş Demiral, Beşiktaşlı Süleyman Oktay, Malatyasporlu Feyzullah Küçük ve İstanbulsporlu Fuat Buruk’a “onur ödülü” verilirken, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’yi başarıyla temsil eden sporculara da teşekkür plaketi takdim edildi.

Spor şehri olan Büyükçekmece’nin spor kulüpleri ve milli sporcuları ile bir araya gelen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’ye spor zenginliği kazandıran değerli spor kulübü yöneticilerim ve kıymetli sporcularım hepinize çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu kadar zengin spor faaliyetleri yaptığımızı sizinle beraber fark ettim. Büyükçekmece’nin her bir karış toprağında spor yapma imkanımız var. Bu nedenle Büyükçekmece’ye biz Mutluluk Şehri Büyükçekmece diyebiliyoruz” dedi.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

FOTO: Dr. Hasan Akgün, Feyzullah Küçük'e plaketini verirken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    vay be feyzobelli baya değişmiş.Allah uzun ömürler versin.Malatyasporun unutulmaz oyuncularındandı.
    0
    0
    Yanıtla