SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğer Mücadele Ederseniz Bu Size Puan Getirir"

0
Güncellendi - 2021-10-17 23:15:15
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, “Taraftarlarımıza söz vermiştim, bugün buraya mücadele için gelmiştik. Eğer mücadele ederseniz bu mücadele size puan getirir. Bugün de Malatyaspor taraftarlarına bu 3 puan armağan olsun” dedi.

Yeni Malatyaspor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Oyuncularımı kutluyorum. 3 puan için mücadele ettik. Bugünde o 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Birinci ve ikinci yarı daha fazla skor yapma şansımız oldu. Adana’nın da şansı oldu tabi. Futbolcularımda saygı duyuyor. Çok mutluyum. 6 antrenman boyunca onlara gösterdiklerime saygı duydular. Çok akıllı, zeki oyuncularım var. 3-5-2’li sistemi oynayabilecek, onu anlayabilecek oyuncularım var. Bugün mutluyum. Taraftarlarımıza söz vermiştim, bugün buraya mücadele için gelmiştik. Eğer mücadele ederseniz bu mücadele size puan getirir. Bugün de Malatyaspor taraftarlarına bu 3 puan armağan olsun. Benim için Türkiye en iyi liglerden biri. Taraftarlar çok fanatik. Size hoca olduğunuzu hissettiriyorlar. Süper Lig’i çok özlemişim. Sumudica geri döndü” diye konuştu.

"ÖNCELİKLE HEDEFİM İYİ FUTBOL OYNAMAK"

Sumudica, yayıncı kuruluşa da açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

"5 maç üst üste kaybetmiş bir takımı almak hiç kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her şeye saygı duydular, saygı gösterdiler. Takım içerisinde tecrübeli oyuncularım var. Söylediklerimi anlayacak, anlattıklarımı da oynayacak tecrübeli oyuncularım var. Deplasmanda 2 gol atık. Daha fazla skor üretmek için şansımızda oldu. Bu 3 puan önemli. Ancak evimizde Altay maçında kazanmazsak bu 3 puanın hiçbir önemi olmaz.  

Tabi buraya takımı ligde tutmak için geldim. Ama asıl hedefim bu değil. Öncelikle hedefim iyi futbol oynamak. Takım oyuncularımı da kuvvetlendirmek, bütün Malatyaspor taraftarlarını mutlu etmek. Çünkü son 2 yıldır çok acı çekiyorlar, son 2 yıldır kümede kalma mücadele veren bir takım. 

 Rumen çalıştırıcı, Türk vatandaşlığı başvurusu ile ilgili açıklaması hakkında sorulan bir soruya ise şu cevabı verdi:  

"Çalıştığım her yerde çalıştığım yerin pasaportunu almaya çalıştım. Bu ülkede kendimi çok iyi hissettim. Hissetmeseydim geri gelmezdim. Bugün oyuncularım ısınmaya çıktığımda karşı takımın taraftarları benimle fotoğraf çektirdi. Bu çok önemli, dışarı çıkıyorsunuz ve karşı takımın taraftarları sizinle fotoğraf çektiriyor. Galiba Türkiye’de popülerim. Ayrıca Türklerle ve Türk oyuncularla benzer karakterlerimiz var. Benim de onlar gibi agresif bir yapım var."

Adana, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    İnşallah,bu hafta Sadık ve Ertaç ın sergilediği performansı diğer futbolculardan bekliyoruz,bu takım, ne zaman takım olursa üzerine koyarak devam ederse o zaman rakiplerin vay haline...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Tebrikler... Hafez'in acil kilo vermesi lazım, eski formuna dönmesi için. Orta saha da sıkıntı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    bir hoca matematiği ne kadar iyi bilirse bilsin,öğrencisine anlatamıyorsa o hoca aslında hiç bişey bilmiyor gibi gözükür öğrencinin gözünde.Bu hoca dersini iyi anlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Yenimalatyasporumuz, herşeyin engüzeline layık yeni hocamızla herşey yolunda diye düşünüyorum sonsuz başarılar diliyorum herşey çok güzel olsun sayın değerli başkanımızada katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Kalecimiz Ertaç sayesinde bu maçı kazandık çok net golleri kurtardı.en çok katkıyı kalecimiz sağladı .
    0
    0
    Yanıtla
  • karakavaklı (2 yıl önce)
    Gerçek teknik direktör bu işte adam bir haftada olayı çözmüş Adil gevreğin malatyaspor taraftarını "İNCİTTİĞİNİ " anlamış acı çektiğimizi görmüş gerekeni ilk lig maçında yaptı teşekkürler sumudica ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Seviyorum bu adamı :D
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Takımda istek, galibiyet için arzu ve mücadele vardı. Ama gerçekten kalite farkı her bölgede belliydi. Bu yetersiz kadroyla güzel şeyler yapmaya çalışan herkesin emeğine sağlık. Ayrıca defans bu gün gerçekten iyi işler yaptı. İnşallah oyun ve sistem olarak daha iyi seviyelere geliriz. Bizi bu duruma düşüren basiretsiz yönetime de YAZIKLAR OLSUN demeden de olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Evet nihayet beş hafta sonra galibiyet aldık umarım devamı gelir. Sanırım İrfan Buz hocanın şansı yoktu Ama bir gerçek var çaba göstermek gerek Hoca olarak yönetim olarak ve oyuncu olarak. Yapılması gerekenler olmayınca aksaklıklar baş gösterir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (2 yıl önce)
    Bu hocanın takımı çevireceğini biliyordum tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Hoşgeldin disiplin.tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam emeginize saglik sizleri oyunculari tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla