SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Bir Sen 2.Nolu Şube Kongresi

0
Güncellendi - 2018-11-11 19:18:45
Eğitim Bir Sen 2.Nolu Şube Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu (İnönü Üniversitesi) Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Battalgazi Öğretmenevinde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kuruluna Memur-Sen İl temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve Memur-Sen’e bağlı çok sayıda şube başkanı, Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu (İnönü Üniversitesi) Şube Başkanı Yaşar Sakar ve yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurulda Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu (İnönü Üniversitesi) Şube Başkanı Yaşar Sakar’ın açılış konuşması ile devam etti.

Konuşmasında şubenin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Sakar, hedeflerinde insan odaklı önceliklerinin hak ve hukuk çerçevesinde sürdürülmesi ve oluşturulan birlikteliğin güçlü bir şekilde giderek daha da arttırılması olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu üniversite şubesinin çalışmalarını takdirle izlediklerini söyleyen Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, yapılan kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

Memur-Sen camiası olarak bir marka değeri taşıdıklarını belirten Memur-Sen İl temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Başkanı Kerem Yıldırım ise konuşmasında, bir milyonu aşan üyesiyle ülkenin en büyük sendikal gücü olduklarını, bu gücü de ülkenin birliği ve dirliği için kullandıklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından yönetim ve denetim raporlarının okunması ile Genel Kurul çalışmalarına devam edildi. Tek liste ile gidilen kurulda yapılan seçim sonrası Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu (İnönü Üniversitesi) Şube Başkanı Yaşar Sakar ve yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki dönem için yeniden görevlendirildiler.

Yapılan seçimler sonucu şube yönetimi şu isimlerden oluştu:

1- Şube Başkanı: Yaşar Sakar

2- Şube Bşk. Yrd (Şube Bşk. Vekili): Aziz Dinçer

3- Şube Bşk. Yrd. (Teşkilatlanma): Tülay Kalalı

4- Şube Bşk. Yrd. (Mali İşler): Ali Taş

5- Şube Bşk. Yrd. (Basın ve İletişim): Necati Bay

6- Şube Bşk. Yrd. (Toplu Söz. ve Mevzuat): Nihat Akbıyık

7- Şube Bşk. Yrd. (Eğitim ve Sosyal İşler): Turan Doğru

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız