SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ek Ödenek Girişimlerimiz Sürüyor"

0
Güncellendi - 2019-04-14 02:56:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, iki yıl içerisinde tamamlanacak 300 yatak kapasiteli Battalgazi Devlet Hastanesine bu yıl için ilk etapta 10 milyon lira ödenek ayrıldığını, ancak ek ödenek konusunda da girişimlerin sürdüğünü söyledi.

Çalık yaptığı açıklamada, Malatya'nın AKP ile sağlıkta reform yaptığını, bunda da özverili bir şekilde çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının önemli rolü olduğunu belirterek, “Ülkemizde ve bölgemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda kısa bir süre önce temelini attığımız 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanemizin yapım inşaatı için Sağlık Bakanlığımız ilk etapta bu yıl 10 milyon lira ödenek ayırdı. 137 milyon lirayla ihaleyi kazanan yüklenici firma inşallah iki yıl içerisinde inşaat yapım işini tamamlamış olacak. Ek ödenek konusunda da girişimlerimiz devam ediyor” dedi.

Çalık, 60 bin metrekare alana sahip olacak Battalgazi Devlet Hastanesinin açılması ile Eğitim ve Araştırma Hastanesinin özellikle yoğun bakım ve acil servisinde yoğunluğun azalacağını ifade ederek, kent genelinde 3 bin 200 yatağa ulaşan hastane sayısı ile Malatya’nın bölgenin sağlık merkezi olduğunu sözlerine ekledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bir dost (4 yıl önce)
    Üniversitede hastalardan para alınmaya başlamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (4 yıl önce)
    Kale göl otel veya ispendere tesisleri hastane yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMA (4 yıl önce)
    OLACAGI BUYDU ZATEN ŞANTİYEDE ÇIT SES YOK BİR AY OLDU TEMEL ATILALI
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatan sever (4 yıl önce)
    Hastane yapın,sağlık ocağı yapın,millet Parkı yapın,millet kıraathanesi yapın,KESİNLİKLE ÜRETİMLE İLGİLİ NE FABRİKA AÇIN.NEDE TEŞVİK VERİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk (4 yıl önce)
    Gerek yok arkadaşlar ödeneğe merkezi bütçeyi bitirdiniz yapmayın ne olur Allah aşkına Malatyanın Hastaneye mi ihtiyacı var Her ödenek bir peşkeş oluyor ........ yeteeeeer yeteeeeeeeeeeeer avazın çıktığı kadar yeteeeeeer Artık üretime geçin Artık üretime geçin Artık üretime geçin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağlıkta şidder (4 yıl önce)
    doktorlar ve sağlık üzerinden rant elde etmeyi bırakınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Derilo (4 yıl önce)
    Eee! Bunun için millete açıklama mı yapıyonuz? Girişimleriniz Turkiye'deki bir başka hökmet nezdinde mi? Bu hastane gerekli mi yoksa millete şirin görünmek için mi? Gerekli ise durmadan ne açıklama yapıyonuz? Bu hastane için bütçeden para ayırmayan cehepanin genel müdürü ya da diğer nifak tohumları mı? (sizlerin yakıştırmaları) Laf olsun, torba dolsun misali...
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    10 MİLYON BİR LÜX VİLLA ALINIR BUNE ÇOCUK KANDIRIYORLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Bende sandım ki Elazığ a yapılan hastane gibi bir hastane Malatya ya yapılıyor, o kadar haberi sonuna kadar da okudum
    0
    0
    Yanıtla