SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekiplerimiz 7/24 Hizmet Üretti"

0
Güncellendi - 2021-01-23 05:01:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’ne bağlı ekipler, Malatya’da kar yağışının başladığı ilk günden itibaren almış oldukları tedbirler ve hem kırsalda hem de şehir merkezinde gösterdikleri yoğun çalışmalarla il genelinde kapalı mahalle yolu bırakmadı. Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçen personeli tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, karla mücadelenin özverili çalışmadan geçtiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmaları sırasında özellikle kırsal mahalle yollarında kar yağışı ile birlikte başladığı çalışmaları tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri büyük uğraşlar sonucu açtığı yüksek rakımlı yolların tipi nedeniyle yeniden kapama olasılığına karşı bakım evlerinde sabit olarak beklemeye devam ederken, bir yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını aralıklarla sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert kar mücadelesiyle ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışının başladığı ilk günden itibaren bütün ekiplerimiz Malatya genelinde çalışmalarına başlayarak vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için 7/24 hizmet verdi. Karla mücadele gerçekten zorlu bir iş. Özellikle saatlerce, günlerce süren yollar var. İş makinası operatörlerimizin yaşadığı risklerin yanında bazen köylerde konaklıyorlar, günlerce evlerine gidemiyorlar. Ekiplerimiz birçok noktada sabit olarak bekleyerek yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etti. Büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek çalışan ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucunda Malatya genelinde hiçbir zorluk yaşanmadı ve kapanan yollarımız ekiplerimiz tarafından anında açıldı. Yine şehir merkezinde hava sıcaklıkları -10 dereceye kadar düştü. Buzlanmanın getirebileceği olumsuzluklara karşın süratle kaldırım, merdiven, üst geçit, meydan ve parklarda kar ve buz temizliği yaptık. Burada da yine tüm personellerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız