SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksik' Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2021-04-07 20:28:09
'Eksik' Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Perşembe akşamı Fenerbahçe ile oynayacağı 33. haftanın kapanış maçı ile ilgili hazırlıklarını Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahadaki antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve dar alanda pas oyunu ile son buldu.

Zorlu karşılaşma öncesinde, Yeni Malatyaspor'da önemli sayıda eksik bulunuyor. Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş, Murat Akşit ve Eray İşcan’dan sonra Salı günü yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkan Ahmet Ildız ve Erkan Kaş'ın yanı sıra Lukoki'nin hasta, Olcay Şahan ve Zeki Yavru'nun ise sakat oldukları bildirildi. Hadebe de, kırmızı kart cezası nedeniyle maçta yer alamayacak.

Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını, Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken, İzmir Bölesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yaparken, 4. hakem olarak İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak görev alacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ..

Fenerbahçe, Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenmanla tamamladı.

Emre Belözoğlu yönetimindeki antrenman saat 12.00’de başladı. Isınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan idmanda 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Çarşamba akşamı Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla saat 18.30 sıralarında Malatya'ya geldi.

Fenerbahçe'de tedavi süreci devam eden Sadık Çiftpınar, takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, Malatya deplasmanında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde ceza sınırında bulunan Caner Erkin, İrfan Can Kahveci, Dimitrios Pelkas, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, yarın sarı kart görmeleri halinde haftaya oynanacak olan Gaziantep maçında görev alamayacak.

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe, bu deplasmanda oynadığı son 4 maçtan sadece 1 galibiyet alabildi. 4 karşılaşmadan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, Mart 2018'de 2-0'lık skorla ilk kez gittiği deplasmanda galibiyet almış, daha sonrasında ise kazanamamıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Gençlerbirliği,Ankaragücü,Rize,Erzurum ve Denizli ,ne yapıyor? Ruhlarını ve onurlarını koyarak,dise,dış mücadele ediyorlar. Ya Malatyaspor? Yorumu siz değerli hemşerilerime bırakıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Eksik olmasaydık Fenere sahayı dar ederdik zaten. Bu açıdan Fenerbahçe çok şanslı. 3 puanını cebine koyup gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Emrenin yaptığına karşılık takım 1-0 da olsa kazanmayı bilmeli 90 cı dakikada gol yemek de neyin nesi yav bu takım 10 maçtır kazanamıyor öbürleri de 11 kişi sizlerde insan ekmeğini yediği yere biraz ter döker hak eder ayıptır yav sizleri Malatyaya zoraki getirmediler herhalde bu takım düşer sizler iyi olanlarınız yine Süper Lig takımlarında kendinize yer bulursunuz ancak gün gelir yaptığınız o küçük hesaplar ayağınıza dolaşır Vicdan insanın en büyük Mahkemesidir insan olana tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Ne eksiği. Eksik dediğiniz isimlerin kaç tanesi bu sezon malatyaspor'u tamamladı. Faydası oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kasımpaşa Kayseri Ankaragücü Sivas Rize Hatay bu maçların iki veya ucunu yenmesi lazım kalanı ile beraberlik başka olmaz yoksa adilin götürdüğü yere gideriz.Hocaya bahane bulmayin takımda on stoper diğer terimle libero yok orta saha top taşıyıcı yok ancak gol yemeden gol atıp zamana oynaması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saner Karakaya (2 yıl önce)
    Malatya kazanır. Rahat olun.Fener'de birşey yok. Takım önce gol yememeye çalışmalı. Gol yemezsek en az iki tane çakarız. Fener ilk golü bulursa işimiz zorlaşır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Fb ye yenilirsek super lig bizim icin biter. Beraberlik bile kötü çok güçlü bir yonetim acilen takimin başına geçmelidir. Adil ve ekibi gitmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bir yorumcu arkadaşımız burda yazmış..yönetime hesap soracaksanız sezon sonunu bekleyin...bu yönetim zaten hesap vermiyor ki öncede vermedi şimdide vermiyor sezon sonundada vermeyecek...bu takım ptt ligine düşerse sezon sonunda hesap sorsan ne olur sormasan ne olur..zaten soracağın kimsede kalmaz...o yüzden sayın başkan birazcık malatya sevgin varsa elde avuçta ne varsa bu son haftalarda kullan bu takım ligde kalsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    Gecen sene esittir bu sene, orta saha yetersiz derken birde o bolgenin en iyi oyuncusunu satarsan yerini doldurmazsan, ders almayi birak ayni yanlislara devam edersen kume dusmeyi hakedersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (2 yıl önce)
    Takım hayati denilecek bir maça çıkıyor.. Taraftar öldük, bittik, düştük diyor. Takımın Emre Belezoğluna vereceği bir ders var, taraftar önceki sene maruz kaldığı entrikayı unutmuş, hesaplaşmak umurunda değil. Malatya şu anda yaralı aslan. Yaralı aslandan korkulur. Kaybedeceği ne kalmıştır. Canı pahasına savunma yaparkrn rakibinede dişlerini geçirir. Takım Ligde kalma mücadelesi veriyor, Taraftar ben demedim mi deyip, egosunu genel yararın önüne koyar. Hep derler ya,; Mirim, sakın düşman arama düşman senin içinde... Hesaplaşma ve çekişme lig sonuna bırakılsın. Elindeki malzeme bu.. Yararlanmasını bilene zenginliktir. Yararlanmasını bilmeyenede eksikliktir. Birlik olalım ki Fenerbahçe maçından alınacak galibiyet, Malatyasporu ve taraftarı moralize ederken Malum rakip takımlarıda demoralize etsin. Ve bir de Emre Belezoğlu'na hak etmediği şöhreti vermeyerek, geçen sezon Gökhan Gönül vesilesi ile Malatyaspora yaptığı büyük kötülük karşılık bulsun. Bir tane Malatya var, Bir tane Malatyaspor var, Ama bin tane farklı Malatyalı olmasın... Duygu, düşünce ve beklentilerde Malatya ve Malatyasporun başarı sağlaması hepimizin ortak dileği.. Eminiz ki, Perşembe akşamı alınacak üç puan Malatyanın kaybedeceğine odaklanan rakiplerimizide sürklase edecek.. Galibiyet Malatyasporun olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)Alp Tunga isimli kullanıcı yorumuna
    Bravo Alp Tunga bey gerçek taraftarsizin gibi davranır.Önemli olan takımın enerjisini mücadele gücünü üst seviyelere taşıtıp,ortada olan 30 puanın en az15 puanını almak.Şimdiden karalar bağlamak pes etmek denektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Bu maçı alamazsak bu hafta düşme potasının içerisindeyiz. Şu durumun içerisinde bulunmamızın tek sorumlusu Adil Gevrek. At sahibine göre kişler, işte Hikmet Karaman bizdeyken Adil koluna takar Malatya dağlarında gezer tereyağı, bal, kaymak yerlerdi şimdi Ankaragücü’nde başkanları herhalde onu tesislerin dışına çıkarmıyor ki takımları top oynuyor. İnşallah Fener’den en azından 1 puan alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)Ömer44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sonuçların en büyük sebebi siz ve sizin gibiler.Malatyaspor’da çalışan hiç bir hocayı rahat bırakmadınız sanki bu işin teknik yönünü iyi bilirmiş gibi hocaların kurduğu kadrolara ağır eleştiriler yaptınız hocaların ve futbolcuların motivasyonunu bozdunuz.Takım kadrosunda bulunan futbolcuları isim vererek linç etmeye çalıştınız.Yönetim üzerinde sürekli çoğu zaman Aslı olmayan ifadeler kullanarak olumsuz baskılar kurdunuz.Şu anda dahi takımın inancını yitirmesi için bilerek veya bilmeyerek elinizden gelen kötülüğü yapıyorsunuz.Olumsuz yorumların takıma ne katkısı olabilir.Artık sorulacak hesap varsa sezon sonunda sorulmalı bu saatte zamanı değil.Ortada alınabilecek 30 puan var bu puanların yarısını almamız için takımın gücü ve potansiyeli var ancak üzülerek ifade etmeliyimki taraftarların sabrı ve inancı Yok.Taratarlık bu değil.Bakınız Sivas’ta küme düştü birlik oldular bu gün dimdik ayaktalar.Bu takımda başkanlar gelir gider futbolcular teknik heyetler gelip geçer baki olan Malatyaspor ismi ve sevgisidir. Önemli olan bu sevgi ile gücü az bile olsa takımı ayağa kaldırıp yaşatabilmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sivas örneğini vermişsin Sivas borçsuz düştü de tekrar çıktı, Sivas’ta trübündeki az kalabalık seni yanıltmasın yarısı Yozgat, Tokat çevresinde gelen taraftar, ben bile arkadaşlarla Yozgat’tan, Sivas’a maç izlemeye gidiyoruz. Malatyaspor, Eskişehir, Ordu, Diyarbakırspor, Kocaeli, Sakarya daha niceleri nerdeler şuan. Teknik direktör ve futbolcular öncelikle burdaki yorumlara bakıp ona göre oynamazlar paraları yatarsa oynar yatmazsa oynamaz. Bu borç içinde bu saatten sonra ligde kalmak futbolcuların vicdanına kalmış, düşerse de senin verdiğin Sivas örneği gibi olmaz. Gelen giden hocalarda futbolcularda alacaklarını dillendirdiler adamların ödemelerini kim yapmıyorsa suçluda odur taraftar değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz hırsızı,Ev sahibini bastırır.Anladınmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuya siz ve sizin gibilerin T.direktör ile başlaması çok manidar.Bu takımda T.direktör sorunu yok.Hiçbir zaman da olmadı.Klüpde 2 yıldır yönetim sorunu var.Para yok,yönetim yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (2 yıl önce)
    Hayırlısi ile bir düşseydik iki yıl çektiğimiz rezillik biterdi nasıl olsa altta yeşil yurt geli onuda modifiye edip yenininyenisi Malatyaspor yapariğ
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işler,Murat 124 ü modifiye etmeye benzemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bonservisi ile futbolcu transferi yapmadık ,transferlerimiz ya kiralık veya boşta olan oyuncular birde üstüne 10 civarında futbolcu sattık 4 yılda kulübün gelirleri ne kadar giderler ne kadar birde 150 trilyon civarında borç var vallahi malî kongreye gelip el kaldıran delegelere sorun onlarda bilmiyor,ondan sonrada sorumlu kim parasını alamayan oyuncular ve teknik heyetler ,bir yetkili komşu şehir Sivas'a gidip sayın Mecnun başkana sivassporu yıllarca borçsuz nasıl yönetiyor ve sürekli başarı var sorsada ogrenseydi ,yönetim kurulumuzda başkana hesap sorabilecek yöneticilerin olmayışıda ayrı bir proplemimiz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Sayin yorumcular siz malatyanin oynadiği ftbolu beyenmiyorsunuz çunki siz moderen ftboluda anlamiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • zerre (2 yıl önce)
    11 e 11 oynanacak ilk yarıdalkı mucadele edip feneri ve emreyi yeneceoiz... takım pres yaparak yener
    0
    0
    Yanıtla
  • Akabe (2 yıl önce)
    Adil yemin etti ya..küme düşürmeden gitmem..bana şans verin diye?Malatya nin siyasileri utansın...bu siyasi tablo için bir daha sandığa gidersem ellerim kurusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Akabe isimli kullanıcı yorumuna
    Akabe bey bütün kulüp başkanlarının başka işleri vardır başkanlığı ikinci bir görev olarak yaparlar gerekli durumlarda ayrılırlar ,bizim başkan ayrılırsa işsiz kalabilir bu pandemi sürecinde hoşgörülü olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • b44 (2 yıl önce)
    kırmızı ışığa girdik. gören görmeyene duyursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bugün alınan sonuçlarla küme düşme hattındayız.Bugün itibariyle küme düşecek 4 takım içine girdik.Bu konuda emeği geçenlerin hakkını hiçbir yönetim veremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Malatya ruhu tasiyan kisiler once like takimina destek olur simdi birlik beraberlik Zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (2 yıl önce)
    Yüce Rabbim yanımızda olsun Umarım futbolcularımız iyi mücadele eder. Çıkış maçımız olur. Strese girmeye gerek yoktur. Şampiyon adayı Fenerbahçe düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya,Fenerle oynayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Sizden iyi sahip!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Kulüpleri baskanlar yönetir Malatya'da maalesef adı var ama kendisi yönetim tarzıyla ortada olmayan bir başkan var bugün Sivas,Alanya, Karagümrük, Hatay başarılı ise bu başarının ana mimari baskanlaridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dikkatini çekerim Sivas küme düştü birlik içerisinde hareket ettiler bu gün dimdik ayaktalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Dikkatini çekerim.Bu borçları sen ödersen bu takım tekrar çıkar,Ayrıca Sivassporun başında Mecnun otyakmaz diye bir başkanı var.Bizim başkan kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Eksik değil tam kadro çıksan ne yazar ortada başkan yok,yönetim yok, oyuncularin vicdanlarına kalmışız yapacak hiç bir şey yok.bu ligi 21 bitirecek takım malatyadir.ligde kalmamizin açık söylüyorum tek şartı olaya vekilimiz sayın Öznur hanımın el koyması başkanı göndermesi ve oyunculara alacakları için söz verilmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    oooo süper.fener düşünsün artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Veeeeee,potaya girdik
    0
    0
    Yanıtla