SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İstediklerimizi Sahaya Yansıtamadık"

0
Güncellendi - 2021-09-11 23:15:25
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş deplasmanında 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz maçın ardından konuştu. İlk yarıda bir pozisyonun kendileri lehine yüzde 100 penaltı olduğunu ancak verilmediğini söyleyen Buz, Beşiktaş’ın oyununa da cevap veremediklerini ifade etti.

Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Buz, “Maçtan önce geldiğimizde, burada son 2 maçı kazandıktan sonra zor olacağını biliyorduk. Coşkulu bir Beşiktaş bekliyorduk. Cevap vermek istiyorduk ama erken 2 gol yedik. Beşiktaş bizden daha iyi oynadı, istediğimiz oyunu oynayamadık. Birinci pozisyonda yüzde 100 penaltı var. Hakkımızsa verilmesi gerekiyordu. Öne geçebilirdik ve farklı yere gidebilirdi. Beşiktaş’ı kutluyorum. Biz istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Önümüzde Karagümrük maçı var. Tetteh bizim için önemli bir oyuncu. Eksik oyuncularımız da dönüyor. Bu oyuncularla birlikte kendi sahamızda 3 puanı almak isteyeceğiz” diye konuştu.

“Eksiklerimiz dönünce daha iyi olacağız”

Anadolu kulüplerinin maddi ve finansal anlamda daha dezavantajlı olduğunu ifade eden İrfan Buz, “Biz kendi açımızdan, kendi imkanlarımız doğrultusunda yerli oyuncular bularak onları monte etmek zorundayız. 2001 ve üstü doğumlu oyuncularımız var. Yomraspor’dan aldığımız Mert var. Biz de oyunculara fırsat vererek bir taraftan risk alıyoruz ve bununla uğraşmamız gerekiyor” dedi.

Takımın savunma dizilişiyle ilgili de konuşan Buz, “Dizilişle alakalı bir durum. Bir takımın 3’lü, 4’lü ve 5’li oynayabilmesi avantaj. Şimdi oyun yapımıza uyan oyuncular var. Hafez sakat, Haddadi sol stoper de oynayabiliyor, sol bek de. Bu durumu esnetebiliyoruz. Buradaki hataları görmemiz gerekiyor. Ben takım savunmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün Sadık içeri kaçırdı ve pozisyonu yedik. Diğer golde de verkaçtan sonra topu çıkaramadık, rakibin önüne top düştü ve gol oldu. Duruş hataları ve gelişen hatalar olabiliyor sistemde. Bunları analiz ederek hareket ederek kendimizi geliştirmek durumundayız” diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Hocam bir zahmet fener- Sivas maçını izle. nasıl defans yapıyor 4 büyüklere karşı Sivas, belki sana faydası olur. Nasıl oyun oynuyorlar bir gör be hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    52 yaşındayım, yıllardır süper lig, 1 lig (süper ligin eski adı) maçlarını izlerim, hayatımda bu kadar ezik ve rezil bir futbol macı izlemedim. Tuzla spor çıksa bu kadar kendisini rezil etmez, yüreğini ortaya kor aslanlar gibi futbol oynardı. Hocam yapma, Malatyalıların aklı ile oynama bu lig sana göre değil, verdiğin demeçlerle kendini düşürme, yol yakınken bırak bu işi. Senin yerin burası değil. Sayın başkan elini taşın altına koyan adamsın, inanıyorum ki herkesten daha çok üzüldün. Transferler de çok geç kaldık değerli başkanım. Yeni ve genç futbolculara şans verilmiyor. Oysaki son 30 dk gördük, koca maç boyunca mallen ve osman ın şutu dışında pozisyon yok. Gör bunları sayın başkan, geç olmadan gör, irfan Buz ile bu iş yürümez, lütfen ? gör. Yoksa çok üzüleceğiz, en çokta sen üzüleceksin sayın başkan. Seni seviyor ve Saygı duyuyoruz. YMS senin eserin, Malatyalılara sen hediye ettin, sen sevdirdin. Allah emeğini boşa çıkarmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seviye (2 yıl önce)
    İrfan hoca bir alt ligde şampiyon olduğumuz sene şampiyonluğa oynayan tüm rakiplerine içerde de dışarda da bu takım senin yüzünden yenildi.maç sonunda sadığı suçlıyorsun ayıptır yaaa sadık yaptıpı kurtarışlarla senin hezimete uğramanı önledi.o kaleciye hiçmi bişey öğretmiyorsunuz 2 topa ceza sahqsı dıpına kamikaze gibi çıktı allahtan topa dokunabildi yoksa kırmızı kart hazırdı.defansa kaleci arasında onlarca metre boşluk bırakıyor senin ne olduğunu anlamadığımız sistemin.ya bir an önce doğruya inat etme süper lig hocası olmaya çalış yada üzmeden bu taraftarı 2. Ligden bir takım çalıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (2 yıl önce)
    Çok kolay ve basit goller yedik,çokta abartmaya gerek yok sonuçta rakip beşiktaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın bjk gs fb ts ile oynanan maçlara bence çıkmayalım futbolcularımız dinlenmiş olur adamdaki düşünceye bak 4 büyüklere her maçı yenilelim demeye getiriyor rahatlığa bakk
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Maçın özeti Sadık Semih Abdulsamed 3 Malatya spor 0 hep aynı kişiler hep aynı hata ne işleri var bunların burda birde birbirlerini teselli ediyorlar..... Yönetim hoca görmüyormuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Neyi istemişde sahaya yansıtamamış anlayan varsa buyursun.ziraat kupasında bile sahaya çıkarılmayacak onbiri beşiktaş karşısına çıkarıyorsun.bir tane gol pozisyonumuz olmadan sahada eziliyoruz daha birde sahaya yansıtamadığı ne var acaba merak ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Geçen sene HamzaUmut ikilisinin yerini bu sene İrfan buzMustafa eskihellaç ikilisi aldı.hangi akıl mustafanın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı merak ederim.bugüne kadar zerre kadar ışık vermeyen bir oyuncu birde ilk onbir oyuncusu oldu.insan aklını kaçırır be.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    olmayan futbolun açıklaması özür dilemektir penaltiya falan sığınmamaktır .silik güçsüz sahadaki görüntü bizleri üzdü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hocam saçmalayıp duruyorsun savunmada yok sadık adam kaçırdı, yok verkaç yaptılar. Sen bu rakibe savunma kalabalık olup alanlar arasını daraltmazsan, defans kurgusunda beklerin arasını bu kadar açarsan araya topta atılır, verkaçta olur, topta geçer. Şu ana kadar bir futbol izlemedik ki alınan iki galibiyette şans top bizden yanaydı. Antep maçında bence Antep ilk pozisyonlardan birini gol yapsaydı Trabzon maçı gibi olurdu. Lütfen bu takımın bir oyun anlayışı olsun gençleri bahane etmekten vazgeç artık. Bu kadroyu sen kurdun başarıda, başarısızlıkta senin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Allah tan beşiktaş ın şampiyonlar ligi maçı vardiye maçı lorantiye aldı 3 den sonra yoksa 7 8 sıfır yenerlerdi tetteh olmadan bu takım bir hiç dörtgün tatil yapan hocadan yönetimden birşey beklemeyin alınan futbolcular çok genç orta saha tecrübesiz en az 4 hafta daha ister bu takımın oturması 3 lü defans la kaliteli takımlardan daha çok fark yersin irfan buz
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sn hocam maçtan sonra penaltimizi vermediler demek bize birşey kazandırmıyor. Maç oynanırken o sahayı karistirmaliydiniz pasif kalmayıp şiddetli itiraz etmeniz gerekirdi.Hadi siz pasiftiniz,yardımcı hocalar idari menejdr hatta yonetici kızılca kıyamet koparmalıydı .Yazık bir sürü emek çekiliyor para harcanıyor. Yonetimin VAR hakemi Özgür Türkalp''in burnundan getirmesi, peşini birakmadan ilgili her yere sikayet etmeliler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Hocam senin suçun yok. Beşiktaş kadrosu sende olsa sende Yenersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    İrfan hocam korkak olma fenerin hocası gibi ol isme bakma formayı kim hakediyorsa ona ver çok iyi gençler var onları takıma monte et adem gibi candan gönülden oynamayanlara forma vermeyiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • O isim dediklerini de gördük son dk larda
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İrfan bey şimdiye kadar nerde 3-5-2 yi oynattın da başarılı oldunda bizmi görmedik Malatya deneme tahtasımı deniyorsun gelen beş atıyor
    0
    0
    Yanıtla