SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekstra Çaba Sarfetmemiz Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2019-12-20 03:51:15
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Başkanlığı'nda, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, kurumların ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla İl Müdürleri Toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Baruş,“Bugün kamu kurumlarımızda yürütülen çalışmalarla ilgili olarak uymamız gereken hususlar konusunda sizlerle hem bilgi alışverişi yapmak hem de üzerinde özellikle durduğumuz konuları görüşmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Kamu kurumlarının görevinin vatandaşların haklı istek, şikâyet ve sorunları ile ilgilenme, bunları takip etme ve yerine getirme konusunda gerekli hassasiyet gösterilerek yasal mevzuat çerçevesinde çözüm bulmak olduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Baruş, “Yürütmüş olduğumuz işlemler sadece şahısları değil aynı zamanda toplumun tamamını ilgilendiriyor. Çalışmaları yaparken de devletin ciddiyetine, kamunun güvenilirliğine ve çalışmış olduğumuz idarenin vatandaş nezdindeki itibarına halel getirmeyecek noktalarda dikkatli olmamız gerekiyor. Bu çalışmaları yaparken de günlük rutin uygulamalarımızın üzerine çıkarak yeni projeler ile yeni fikirler üretme ve çalışanlarımızı bu hususta motive etme anlamında ekstra çaba sarf etmemiz gerekiyor” dedi.

Valilik Makamı 3 nolu Toplantı Salonu'nda yapılan İl Müdürleri toplantısında, hukuka uygunluk, tarafsızlık, şeffaflık, vatandaş memnuniyeti, sorunların yerinde çözümü, plan ve programlara uygunluk, süratlilik, verimlilik ve etkililik, kaliteli hizmet sunumu, işbirliği, eşgüdüm, katılımcılık ve paylaşımcılık, takip ve denetim, tasarruf, disiplin, mesai saatlerine riayet, üretimin artırılması, ticaret ve ulaştırma işlerinin kolaylaştırılması ve geliştirilmesi, umumi refahın sağlanması gibi kurumları ilgilendiren çeşitli konuların istişare edilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bilirkişi (4 yıl önce)
    Elazığ Bingöl Adıyamanli hepsi bir tane Malatyali kurum müdüru yok Malatya vekillerine bu ayıp yeterde artarda bu memlekette hicmi idarecilik yapacak bir adam yok.yol geçen hanına döndü memleket.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Önce Malatya İl milli eğitim müdüründen başlayın sayın valim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (4 yıl önce)
    Malatya müdürlerin keyf yeri ptt müdürü makam arabasıyla binanın içine giriyor yandan yer yapmışlar yere basmıyor gerçi iyi tarafı makam odasına yürüyerek gidiyormuş ya beni sırtlayın dese gene şükür
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (4 yıl önce)
    Siyasiler kamudan ellini çekmediği sürece hiç bir kamu kuruluşu huzurlu çalışamaz vekiller hep kendi adamlarını atıyor daha sonra bu memuru müdür yap. İşe getirme benim adamım deyip çalışan memurun da huzurlarini bozuyorlar gönderin sivil polis kurumları araştırdım bakan işe gelmeyen veya gelipde iş yspmayan memurları
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (4 yıl önce)
    Malatyalı olsa ne olacak olmasa ne olacak. Önemli olan işini düzgün yapması.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Vali bey hepsi bir aradayken sorsaydı müdürlerin kaç tanesi MALATYALI
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    ya da kaç tanesi adıyamanlı değil diye sorsaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığları unutmayın, Malatyalı Müdür kaldı mı? yaa..
    0
    0
    Yanıtla