SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- Malatya Yolundaki Kazada 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-03-01 18:49:50
Elazığ- Malatya Yolundaki Kazada 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ- Malatya karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Malatya Karayolu 50. kilometresi Kömürhan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.Y. yönetimindeki 34 VT 7826 plakalı Renault marka otomobil ile K.K. idaresindeki 44 ACB 341 plakalı Fıat marka hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, 6 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cenk (3 yıl önce)
    Karayolları Elazığ Bölge Müdürlüğü yetkilileri artık Elazığlı vekillerin nasıl baskıları altında kaldılarsa olmayacak bir işi yaptılar. Kendi yönetmeliklerine ve yol mühendisliğine çok aykırı şekilde tünel ağzından Kömürhan kavurmacılarına özel çıkış verdiler.Bu yolda proje hızının 110 km/sa + %10 olduğu düşünüldüğünde bu tür kazaların maalesef daha çok olacağını hatta Allah korusun ölümle sonuçlanabileceğini tahmin etmek güç değil. Böyle bir şey olduğunda yolun bu şekilde yapılmasının hesabı mühendislerle birlikte emeği geçen muhterem vekillerden ve kavurmacılardan da sorulmalı. Ha son olarak Karayolları bölge yetkilileri Malatya’ da köyyolu kavşakları ve diğer tesisler için kavşak oluşturulması taleplerini de yönetmeliklerini ve teknik zorunlulukları göstererek ve haklı olarak reddetmişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla