SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Yüksek Kesimlere Kar Yağdı

0
Güncellendi - 2019-10-22 12:46:45
Elazığ'da Yüksek Kesimlere Kar Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’ın yüksek rakımlı belirli bölgelerinde bugün sabah saatlerinde kısa süreli kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün önceki günden itibaren uyarısını yaptığı yağış Elazığ, Malatya, Adıyaman,Bingöl ve Tunceli’de ara ara etkili olduğu bildirildi. Elazığ’ın kent merkezinde yağmur ara ara devam ederken, Maden ilçesine bağlı Kaşlıca köyünün yüksek rakımlarında kar yağdı. Kar yağışı nedeniyle dağlık alan ve tali yollar beyaza büründü. Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık yarım saat etkili olan kar ile birlikte soğuk hava da etkili oldu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’de bugün de 5 ilde yağışların devam edeceğini bildirdi.

Merkez tarafından yapılan açıklamada," Bölgemizde havanın parçalı çok bulutlu aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir.Rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi tahmin edilmektedir"denildi.

Elazığ - İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız