SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığlı Pirzolacı, Öznur Çalık'ı Ağırladı

0
Güncellendi - 2021-03-22 23:37:58
Elazığlı Pirzolacı, Öznur Çalık'ı Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'nın AKP döneminde gelişen ve büyüyen yeme - içme - restoran - kafe mekanı olan ve iktidar mensuplarının yanı sıra gazetecilerin kulis merkezi olarak öne çıkan Çukurambar'ın ünlü kebapçısı, Elazığlı Pirzolacı Yusuf Usta, bugün 'lezzet durağı' olarak nitelediği Pirzolacı adlı restoranında, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ile AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Muş'u ağırladı.

'Pirzolacı Yusuf Usta'nın yöneticisi Mustafa Candan; sosyal medya hesabından, Öznur Çalık ve Mehmet Muş ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, "AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili - MYK Üyesi Sayın Mehmet Muş ve Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık... Hoş gelmişler şeref vermişler mekanımıza..." dedi.

Bu arada, haberin malatyahaber.com'da yer almasından bir süre sonra, söz konusu paylaşımların sosyal medyadan kaldırıldığı gözlendi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AYTUN (3 yıl önce)
    AK Parti'nin halktan ve tabanından ne kadar koptuğunu ve uzaklaştığını gösteren daha iyi bir fotoğraf olamazdı.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Haber değeri taşıyan şey nedir merak ettim. Dışarıda yemekse, vekillerin dışarda yemek yediğini ilk kez görmüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet aç aç vekil hanım pirzola yemiş daha anlamadın mı Salih efendi
    0
    0
    Yanıtla