SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor 281 Gün Sonra Sahasında

0
Güncellendi - 2019-09-06 03:03:44
Elazığspor 281 Gün Sonra Sahasında
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Elazığspor, 281 gün sonra Sakaryaspor maçıyla kendi şehrinde maça çıkacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Elazığspor, 281 gün sonra taraftarıyla buluşacak. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de ilk yarı tamamlanmadan Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasıyla iç saha maçlarına farklı şehirlerde çıkan Birevim Elazığspor, 281 günlük aradan sonra Gençlik Merkezi Sentetik Saha’nın tamamlanmasıyla taraftarları karşısına çıkacak.Elazığspor - Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2. hafta maçı Pazar günü saat 15.30’da Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak.

Elazığspor, geçtiğimiz sezon 2 maçını da Yeni Malatya Stadı'nda oynamıştı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    281 GÜN YANİ TAM TAMINA 9 AY 11 GÜN SONRA KENDİ SAHASINDA HEM DE SENTETİK SAHADA YANİ SUNİ ÇİMDE OYNANACAK BİR MAÇ NEREDEN NEREYE? YAZIK OLACAK SAKARYASPOR'A SAKATLANMAZSALAR İYİDİR...
    0
    0
    Yanıtla