SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor Maçlarını Malatya'da Oynamak İstiyor

0
Güncellendi - 2018-12-06 19:24:33
Elazığspor Maçlarını Malatya'da Oynamak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam eden TY Elazığspor’da Teknik Direktör Orhan Kaynak, 3 maçtır yenilmediklerine vurgu yaparak, yönetimin oluşması halinde takımın önünün açılacağını söyledi.

Gerçekleştirilen antrenman öncesi İHA muhabirine açıklamada bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, takımın son durumu ve gündeme ilişkin bilgiler verdi.

Tesislerdeki saha zeminin bozuk olmasından dolayı çalışmayı Elazığ Atatürk Stadyumu’na almak zorunda kaldıklarını ifade eden Kaynak, “Stat haftaya da yıkılmazsa çalışmak istiyoruz. Altay maçını burada çok oynamak istemiştik. Olmadı artık belirlenen bir saha olursa orada oynayacağız. Şu an belli değil. Ümraniye zorlu bir rakip, güçlü, iyi bir takım. Zaten bu ligde bizim için her maç zor. Eksiklerimiz, sakatlık durumu olanlar var. Cezalı olan oyuncularımız var. Elimizdeki mevcut oyuncuları en iyi mevkide oynatmaya çalışıyoruz. Verim almaya çalışıyoruz. Bu imkanlar da çalışıyoruz. Üç maçtır mağlup olmuyoruz bu çok önemli. İnşallah bunlar galibiyetlere dönüştüğü zaman istediğimiz ilk yarı sonucu alırız. Üç maç çok önemli. Haftaya da kongre var. Yönetim oluştuğu takdirde Elazığspor’un önü açılır diye düşünüyorum” dedi.

“Oyuncularımızı zihinsel olarak yenilemeye çalışıyoruz” 

Takımın son durumuna ilişkin de bilgiler veren Kaynak, “Mutlaka her oyuncu çok önemli. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Tatos ve Ali Fırat dışında Ahmet Aras sakat, Serkan Kurtuluş yeni yeni iyileşmeye başladı. Kadir Bekmezci’nin biraz sakatlığı, Orhan’ın biraz hastalığı var. Hani ortam biraz sıkıntılı olduğu zaman insanlar da moral bozukluğunda bu sakatlıklar ve hastalıklar artabiliyor. Ama biz oyuncularımızı zihinsel olarak yenilemeye çalışıyoruz. Olayın içinde takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar. Biz sahaya çıkmaya çalışıyoruz. Tabi sahaya çıkıyoruz maçlar oynuyoruz, berabere kalıyoruz, galip geliyoruz. Ama tabi ki insanlar hafta içi bunlar ne yapıyor diye merak ediyordur muhakkak. Bizde dilimizin döndüğü kadar maç sonrası kulübe sahip çıkılması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Bu kadar sabrettik bekledik inşallah önümüzdeki hafta kongreyle kongreden sonra futbolcular için, kulüp için özellikle geleceği için güçlü bir yönetim gelir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Malatya’da oynamak en iyisi olur” 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından iç saha maçlarının nerede oynanacağı ile ilgili de konuşan Kaynak, “Hangi statta hep galip geleceksek o stat olsun isterim. Tabi en yakın Malatya gözüküyor. Malatya’daki stat işte protokol ilişkileri ne seviyede doğrusu Malatya’da oynamak en iyisi olur. Bakalım o zamanki yazışmalar, görüşmeler ne getirecek. Hangi stat olacaksa devamlı oynamak gerekir. Yeni yönetim bu ilişkileri de konuşacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • KANARYAman (5 yıl önce)
    Bence Diyarbakır da yeni açılan mükemmel stadyumda oynamalı.Gakkoş' a en iyisi yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ULAŞ (5 yıl önce)
    Yav böyle yaza çize iki yakın şehir insanını birbirine düşman ilan ettiniz varsın gelsinler adamların maddi olarak uzak yere gitmeye güçleri yok sanki bu Elazığ veya Malatya Rus Vilayeti yav kendi vatandaşımız toplumda iyi de var kötü de kız ver kız al sonra çık bunlar düşman gelmesin yok böyle birşey gelsinler Yeşiltepe stadında oynayıp gitsinler yeni stat olmaz zarar verirlerse sonu iyi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    HOCA STAD MAÇ kazandırmaz,yürek maç kazandırır.Bir de malatya süper ligde oynuyor hatırlatırım.Maçlar çakışır.Ayrıca 3-5 kuruş alacağız diye elazığdan, sahaya zarar verilmesi kabul edilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)
    gelsin oynasınlar ne olacak bırakın şu cahil zihniyetleri biz süper ligdeyiz onlar 1.ligde maddi imkansızlıklarla kalma mücadelesi veriyorlar komşu komşunun külüne muhtaçtır bunu unutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Stadlar babamizin malı değil ulke insaninin vergileriyle imar edilip halkin kullanimina verilmiş sportif mekanlardir. Elazigsporda, Malatyada mac oynayabilir. Artik şu boş beleş muhabbetleri birakalim. Üç beş kendini bilmez yüzünden birbirimizi kirip uzmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (5 yıl önce)
    Oynanması gereken en son yer Malatya'dır. Böyle bir şeye teşebbüs bile edilmemeli. Zemin her hafta maçı kaldırmaz ve stada zarar verecekleri konusunda endişeliyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Artuklu (5 yıl önce)
    Malatya - Elazığ zıtlaşması her iki şehire de zarar veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (5 yıl önce)
    Aman diyeyim! Malatya'nın dostu değiller, kıskançlık ve çekememezlik hat safhada stada da büyük zararlar verirler. Yöneticiler inşallah bu yanlışa dusmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    bu nasıl mantık.. stat için başka bir arazi tahsis edilir. oraya stat yaparsın. biter. sonra eski stadı yıkarsın! bütün şehirlerde yapılan stat böyle olmuşttur. madem bu hataya düşttünüz fırat üniversitesinin sahasında oynayın.. adil gevrek başkan.. sakınn bu hataya düşme. taraftarı karşına alırsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sakın böyle bir hata yapmayın sahamızı yolda bulmadık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakgoş23 (5 yıl önce)
    Bir Elazığ'lı olarak bende istemiyorum Malatya'da oynanmasını. Malatya Elazığ'da oynamadıysa bizimde orada oynamamız doğru kalmaz. Her iki takımada başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (5 yıl önce)
    Diyarbekire gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (5 yıl önce)
    Aman diyeyim böyle bir hataya düşülmesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    Aman haa...mümkünse 40 yıl gelmesinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Suleyman Kahraman (5 yıl önce)
    Bu statın zemininin bozulmaması gerek. Yöneticiler Elazığ' a inayet ve şirinlik olsun diye böyle bir şeye teşebbüs etmemeliler. Üstelik, bizim de stadımızın kapalı olduğu dönemde maçları İstanbul' da oynamıştık (Örneğin PTT ligdeki Elazığ maçı). Elazığ' da maç oynayalım diye bir şeyi kimse dile getirmemişti. Elazığ' ın yapacağı en güzel şey maçları İstanbul' da ya da Diyarbakır' da oynaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    hoca durumun vehametinin farkında değil herhalde. elazığ maçları malatya'da oynanırsa her hafta kavga çıkar. aman hoca şakadır de şaka.
    0
    0
    Yanıtla