SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'un Düşmesi Kesinleşti

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'de Kardemir Karabükspor'un ardından sezonun bitimine 2 hafta kala Birevim Elazığspor ile Afjet Afyonspor'un küme düşmesi kesinleşti.

Ligde 32. hafta maçlarında alınan sonuçların ardından, küme düşen son 2 takım da belli oldu.

Dün oynanan maçlarda Birevim Elazığspor, Malatya'da oynadığı maçta Ümraniyespor ile 3-3, Afjet Afyonspor ise konuk ettiği Osmanlıspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bugün yapılan karşılaşmada Giresunspor, ağırladığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 33'e çıkardı ve kümede kalmayı garantiledi.

Karadeniz temsilcisinin aldığı bu galibiyetle 26 puanı bulunan Afjet Afyonspor ve 25 puanlı Birevim Elazığspor'un bitime 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Spor Toto 1. Lig'de 18. ve son sıradaki Kardemir Karabükspor'un küme düşmesi ise daha önce belli olmuştu.

Kardemir Karabükspor, Afjet Afyonspor ve Birevim Elazığspor, gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek.

Elazığspor'un ligde kalması için ligin ikinci yarısında 22 transfer yapılmıştı. Kısa sürede 4 teknik adamla çalışan bordo-beyazlı ekip istenilen sonuçları bir türlü alamayınca küme düşme potasından çıkamadı.

2013-2014 sezonunda Süper Lig'den düşen Elazığspor, 5 sezonun ardından Spor Toto 1. Lig'den de TFF 2. Lig'e düşmüş oldu.

İstanbul, AA- Elazığ, iha

FOTO: Elazığspor, Ümraniye maçını Yeni Malatya Stadı'nda oynamış ve 3-0 mağlup durumdayken son 5 dakikada bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-3 bitirmişti. Fotoğraf bu maçın seremonisinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Elazığı daha kötü günler bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Daha zor günler bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (4 yıl önce)
    Karışık duygular içindeyim.Bir taraftan bizim küme düştüğümüz zaman büyük sevinç yaşayan elazığsporlular için iyi oldu beter olsunlar diyorum.Diğer taraftan da iyi kötü komşumuzdur zarar ziyan görmesin diyorum
    0
    0
    Yanıtla