SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Değiştirdikleri Direkte Elektriği Kesmeyince

0
Güncellendi - 2021-06-20 23:09:56
Değiştirdikleri Direkte Elektriği Kesmeyince
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesinde bir kişi, çalıştığı beton pompasının yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu yaralandı. E.P. adlı şahsın, yüksek gerilim hattı yanında beton pompası ile çalıştığı sırada, dikkatsizlik sonucu pompanın hatta temas ettiği ve elektriğe kapılarak yaralandığı bildirildi.

Akçadağ Ören Mahallesinde oturan İ.Ş. adlı vatandaş, jandarmaya başvurarak, elektrik dağıtım şirketi ekiplerinin değiştirdikleri bir elektrik direğinin kablosundaki elektriği kesmeden bıraktıklarını, bu kişilerin gitmesinin ardından sokak hayvanlarından birinin elektriğe kapıldığını ve telef olduğunu bildirdi, şirket sorumlularından şikayetçi oldu.

Yazıhan ilçesine bağlı Koşar Mahallesinde, aşırı rüzgar nedeniyle elektrik telinin koparak yangına sebep olduğu, yangında 6 kişiye ait 98 adet kayısı ağacı ile 18 dönüm alanda ekili arpanın yandığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız