SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Dağıtım Şirketine Tepkililer

0
Güncellendi - 2021-03-13 00:45:02
Elektrik Dağıtım Şirketine Tepkililer
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucuova Mahallesinde sık sık yaşanan trafo arızası nedeniyle vatandaşlar Fırat EDAŞ’a tepki gösterdi.

Yaklaşık 5 bin nüfuslu Kurucuova mahallesinde son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri mahallelileri çileden çıkardı. Mahalledeki trafonun arızalanması sonrası vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen Fırat Eelektrik Dağıtım Anonim Şirketi (FEDAŞ) ekiplerinin onarımı sonrası arızanın tekrarlandığını ileri süren vatandaşlar, durumdan şikayetçi olduklarını söylediler.

Mahalle sakinlerinden Ramazan Arslan, AKSA’ya tepki göstererek “Faturalar bir gün gecikse her türlü işlemi yapıyorlar ama 5 bin nüfuslu kasabanın trafosu patlamış uğrayan yok” diyerek elektrik dağıtım şirketine tepkisini dile getirdi.

Hava şartlarının kötü olduğu dönemlerde elektrik arızasının sık yaşandığını da söyleyen Arslan, “Her geçen gün nüfusu artan ve gelişen mahallemizde elektrik alt yapısı ne yazık ki yetersiz. Birçok mahallemiz karanlıkta kalıyor. Bazı evlerde elektrik arızası kaynaklı elektronik cihazlarda hasar oluştu. Buradan ilgili elektrik dağıtım şirketi yetkililerine seslenmek istiyoruz. Sesimizi duysunlar ve bu sorunumuza çözüm bulsunlar” dedi.

Arslan, sosyal medya hesabından da yanan trafo resmini Enerji Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Malatya Valisi Aydın Baruş’u de etiketleyerek paylaşıp mahallelerinin sorununu gündeme getirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız